Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány Ferenc eltávozna...

Ha Gyurcsány Ferenc eltávozna az élők sorából sajnálnátok?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés, természetesen sosem kívánnám a halálát, soha. Szóba nem jöhet.

Csak arra vagyok kíváncsi hogy azon a napon ő lesz-e még minden idők leggyűlöltebb miniszterelnöke. (1990 után természetesen.)

Lerónátok a kegyeletet?

Idézőjelesen értem persze, aznap "megbocsátást" kapna?

Hogy reagálnátok?

Ilyesmiről egyébként én azt gondlom kell beszélni, születésünk percében elindulunk a halál felé. Nem kell úgy tenni mintha sosem következne be.

Amúgy többek közt ez ihlette:

https://www.youtube.com/watch?v=30ltMgaO9vE

https://www.youtube.com/watch?v=FNj19aLHQho

Gondolkodtatok már ezen?

Egyébként most mindegy, Gyurcsány jutott eszembe, mert a téma alapját az ő személye adhatja legjobban ha értitek.

2017. febr. 13. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Hiányozna, mint a kavics a cipőm aljából.
2017. febr. 14. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Minden jó érzésű ember sajnálná egy családapa halálát. Nemrég született fia. Kb. 2-3 éve. Nem értem miért kell az öszödi beszéden lovagolni. Ennyire nincs szövegértése az átlag magyarnak ? Nem is csoda, hogy itt tart az ország és a kompetencia felméréseken a béka feneke alatt vannak a mai magyar gyerekek. Orbán már rég felülmúlta Gyurcsányt tetűségben, mégis még mindig a Gyurcsányozás megy.
2017. febr. 14. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
28%

Érdekes h egyes gyurcsányisták (baloldaliak) lelkifurdalás nélkül cigányozzák orbánt, pedig köztudott, hogy ők nem rasszisták.

Amúgy, ki nem állhatom, sajnálni se sajnálnám, de felőlem élhet.

2017. febr. 14. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Igazából sok ember meghal nap mint nap.

Nekem a gyurcsány se nem a barátom, se nem a rokonom, se nem valami nagy ember akire felnéznék, így aztán 1 percet sem vesztegetnék végette.

Ugyanúgy igaz ez az orbánra, meg a mészáros lőrincre.

Nem véletlen írom kis betűvel.

2017. febr. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!