Botka, Demszky támogatta az Olimpiát. Liberálisok, baloldaliak ezt mennyire tartjátok következetesnek?
Amikor még ők voltak kormányon a nemzeti minimumnak nevezte azokat a dolgokat, melyek közé egy magyar rengezésű olimpiát is felsoroltak. [link]
Pedig ez nem sokkal volt azután, hogy a Medgyessí kormány majdnek államcsődöt produkált és késve tudta csak a nyugdíjat kifizetni.
Akkor nem számított az ország jelenleginél volumenekkel ramatyabb helyzete. Ma hogy már, nem ők vannak hatalmon hirtelen más a véleményük [link]
Lehet, hogy Botka és Demszky támogatta, nem vagyok benne biztos... 888-at meg se nyitok.
Az viszont biztos, hogy én nem vagyok se Botka, se Demszky, és akkor is most is ellenzem a magyar olimpiát.
Amúgy a 2024-es és az azutáni olimpiát erősebben ellenzem a további tények miatt:
- akkor nem volt tervben a közeljövőben a Paks 2, amit egy fillérrel nem támogat az EU.
- akkor még biztosan volt EU-s támogatás, ami 2020 után bizonytalan. Ez erősen csökkenti majd a magyar GDP-t.
- akkor még jobb viszony volt az EU-val, és nem lehetett azzal számolni, hogy esetleg a támogatás megszűnése után kilépnénk (nehogy már Orbánt bírálja valaki, és ha már nincs mit lenyúlni, akkor értelmetlen a maradás). Ennek következtében egy rakás multi megy el a kis hazánkból, ami tovább rontaná a gazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!