Nem érdekes, hogy a sokak által istenített imre kertész,1951-től '53-ig a kohó-és gépipari minisztérium sajtóosztályán dolgozott magasabb beosztásban? Űgy tűnik rákosi elvtárssal ő is elment a pozíciójából.
Én olvastam a sorstalanságot és el kell mondanom pocsék. 13 éves fejjel ezt még nem mertem bevallani magamnak, és láttam, h mindenki más is aki elolvasta értetlenül néz, hogy ez Nobelt kapott? Aztán magyarázgatták sokan, h azért iylen szegényes ez a regény, mert egy gyerek szemszögéből lett írva, meg azért jó mert más megvilágításban tárgyalja a holokausztot, meg egyéb erőtlen mentegetések, de mondjuk ki végre! Meztelen a király!
Imre Kertész tehetségtelen!!!!
"Imre Kertész tehetségtelen!!!!"
Akkor azt mondd meg hogy a Nobel díj bizottság miért neki ítélte a díjat?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:04
egyetértek. ha írsz egy holokausztregényt ami befut az már egy fél nobel-díj. sajna ez ma így működik
Ez a kérdés nem arra irányult, hogy megvitassuk a Sorstalanságot, hanem kertész régi ügyeiről. Rákosi diktatúrában ekkorra pozíciót tölthetett be.
Viszont ha egy német egyszer csinált húst Hitlernek, az egyből "rasszista".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!