Igazából nem is az olimpia érdekli az állítólagos ellenzőket, hanem az, hogy utálják Orbánt?
Sajnos a gyűlölet vezérli ezt a kampányt is.
Nem lehetséges, hogy ha Orbán ellenezné az olimpiát, ugyanezek az emberek azért gyűjtenének aláírást, hogy mégis legyen? Csak mert ezzel keresztbe tehetnek neki.
Hogyan működik a %-ék lepontozás?
Ki milyen hangulatban van?
(nevetséges)
Biztos vagyok benne, hogy van olyan ember (talán nem is kevés), aki csak a demagóg dumát nyomja, és azt kiabálja, amit a neki tetsző párt szóvivői. Vagyis nem gondol bele, nem olvas utána, csak elhiszi és szajkózza, ami a csövön kifér, emiatt pedig élből utálja azt, aki ezzel ellentétes álláspontot képvisel, hisz "az én véleményem én vagyok, vagyis aki azt ellenzi, az engem támad" - így élik meg.
Igen, ez mindkét oldalra igaz.
Ugyanakkor vannak olyanok is, akik képesek a dolgok mögé nézni, ha érvelni kell, képesek racionális érveket felhozni az álláspontjuk mellett. Ezek személyiségvonásokon, műveltségen múlnak, nehezen változnak.
Fentebb lehet olvasni érveket, amik jól megmagyarázzák az egyik álláspontot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!