Baloldali szavazòk: HA A baloldal külön indul 2018ban kire szavazatok? MSZP? DK? Együtt? PM? Netan a Bokros Lajos féle mozgalom
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 18:53
11/17 anonim válasza:
MOMA-ra valószínűleg. Esetleg ha látok valami reális esélyt a kormányváltásra, akkor arra.
12/17 anonim válasza:
Ha nem képesek megegyezni, akkor a fideszre fogok szavazni.
Vicc nélkül.
Ha ilyen nyomi a banda, akkor megérdemlik a süllyesztőt. Megvagyok én gyurcsány, szanyikapitány, meg schiffer nélkül. Igazából mindenkitől szabadulnék akik az elmúlt 20 évben a politikát formálták Magyarországon.
13/17 anonim válasza:
Akármelyikre. Engem már csak az érdekel, hogy megtegyem a magamét egy újabb "2/3" ellen. Ekkora hatalmat, nem szabad a Fidesz kezébe adni. Élni nem tudnak vele, visszaélni viszont nagyon.
14/17 anonim válasza:
A legszimpatikusabb nekem a MOMA. Az MSZP és a DK ki van zárva. De csak olyanra szavazok, aki be fog jutni a parlamentbe. Szóval majd megnézem választások előtt, hogy kinek lehet 5%-a.
15/17 anonim válasza:
DK-ra vagy Párbeszédre. MSZP-re semmiképpen sem.
egy volt MSZP-s
16/17 MolotovPunk válasza:
Ha Botka László lesz a miniszterelnök jelölt,akkor MSZP-re.
Ha mégsem,akkor talán Együtt-re,vagy LMP-re voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!