Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van az emberekkel itthon,...

Mi van az emberekkel itthon, hogy ennyire kihasználhatóak, fillérekért dolgoznak munkahelynek nem nevezhető helyeken, miért ilyen semmirevaló a 20-tól 50 évesig levő generáció?

Figyelt kérdés

Nekünk a héten volt szem elé téve a béremelés, bizakodtam hogy talán most lehet még valami reményem, mikor elém került a papír, olvasva, eljutottam az összeghez, fél percig csak néztem magam elé megkérdeztem hogy ne csináljátok hogy komolyan ennyire futotta, szét tették a kezüket szótlanul, én pedig megkérdeztem akkor hogy ennyi? és mentem öltözni munka idő felénél, nem érdekelt hogy más fogja átvenni a munkámat, vagy a termelés megáll..

Hallottam már hogy ugyanebben a munkakörben amiben dolgozom, kapnak 950et is óránként, ami azért több a 780-nál.

Szóval lehet így is csinálni, csak merni kell lépni, 2 év alatt semmire nem vittem ott náluk, de elvárták hogy minden úgy menjen mintha 1500-as órabérbe lennék...

2017. febr. 5. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Targoncás végzettséggel, nettó 1800 eurót kapnál Ausztriában.

Ne legyél hülye,ne dolgozz éhbérért, lépj amint lehet.

2017. febr. 5. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez a keleti országrész, én Veszprém megyében vagyok és itt is érettségi, ráépülő szakma, abban dolgozok és 100 ezret kapok 10 év után is...

És egy szavam se lehet, mert innen csak a 60-70 ezres melók vannak, úgyhogy foggal körömmel kell ragaszkodni ehhez is.

2017. febr. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!