Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek tetszett Gyurcsány...

Nektek tetszett Gyurcsány Ferenc tegnapi beszéde? Számotokra fel tudott mutatni alternatívát, pozitív nyugatias, jóléti, európai jövőképet?

Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2017. febr. 5. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, de nekem úgy általában sem tetszenek a politikusi beszédek. Talán azért, mert megszoktam, hogy egyik sem azt teszi, amiről beszél. Ezt Orbán meg is fogalmazta: "Ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek."
2017. febr. 5. 15:59
 13/13 Muráti Emőke ***** válasza:

Utolsónak: igen azt figyeljük amit tesz, mivel amit mond az attól változik mint az időjósoknál hogy reggel van-e vagy délután.

"Kifejezetten imponált nekem, és meglepett, hogy a néhai Antall József miniszterelnökről beszélt. "

Szerintem is szégyellné ezt Antall, és bárcsak olyan lenne a jobboldal mint Antall, meg Jeszenszky, na jó meg Lezsák idején.

Azt sem bánnám balliberális létemre hogy ők vezetnék az országot komolyan mondom! ...és nem csak azért mert az ő idejükben voltam fiatal.

Az ország csatatér így van, de szerintem nem 2006-tól, hanem '98-tól, de még inkább 2002-től amikor egy bukott politikus nem tudott veszíteni, amibe bele is őrült.

2017. febr. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!