Orbán miért kritizálja az EU-t, ha abból él?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 05:49
21/27 anonim válasza:
"Ami röhelyes kártérítést kapunk a hülye kvótákra, a kivágatott szőlőkre, gyümölcsösökre, az elveszett munkahelyekre, elmaradó vámokra, az csak töredék."
Az Eu még a szemünket is kilopja.
22/27 Meeszaaros válasza:
A kérdés több szempontból is téves elgondoláson alapul.
Egyrészt Orbán nem az EU-ból él. A magyar kormány alkalmazottja, semmi köze az Európai Unióhoz azon kívül, hogy egy tagországot vezet.
De még ha az Európai Unió alkalmazásában is állna, miért ne kritizálhatná? Ki hallott már olyat, hogy egy munkavállaló nem kritizálhatja a munkaadóját a vélt vagy valós hibái miatt?
23/27 anonim válasza:
Orbán úgy él az EU-ból, hogy az EU-s pénzen építi az országot, amely pénzek a holdudvarának (és saját?) zsebébe vándorol. Közben szidja őket, mert az meg politikailag kifizetődő. Csupa haszon. Így kell érteni.
24/27 anonim válasza:
Én csak hallottam, valaki mintha egyszer azt mondta volna, hogy kell neki mindig egy "ellenségkép", aki ellen küzdhet, lázadhat. Mert hogy pl régen őneki az apjával nem volt jó a viszonya, és bántotta is őt talán az apja, és akkor nem tudott föllázadni ellene, és most pedig mindig keres magának egy "apafigurát", aki ellen lázadhat, hogy most próbálja kiélni a gyerekkori lázadását, mert akkor abban az időben ő nem tudott lázadni; meg hát amúgy politikai érdekből is lehet, hogy szeretné elnyerni sokaknak a szimpátiáját, hogy mutatná, hogy őneki mennyire szívügye az ország szuverenitása. Amúgy én ezeket nem tudom.
25/27 anonim válasza:
#2: "Mert vannak hibái." Ne már! Én ezt nem hiszem el.
26/27 anonim válasza:
Politikai(elsősorban belpolitikai) haszonért. Arra azért vigyáz, nehogy túllőjön a célon...
27/27 anonim válasza:
Amikor beléptünk az EU-ba, nem volt arról szó, hogy muszlimokkal fogják elárasztani Európát. Csak ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!