Mi ez a munkaalapú társadalom és dolgozó kisember szlogen a Fidesztől?
Azt akarják, hogy húzzon el mindenki valami gyárba droidnak, mert most a gazdaságnak erre van szüksége. Illetve megy a parasztvakítás, hogy ha keményen dolgozol (minimálbérért, és kus.solsz), akkor akár polgár is lehet belőled. Szerintem meg anyjukat.
Minderről ráadásul olyanok papolnak, akik az életben nem dolgoztak, és sejtelmük sincs arról, mennyibe kerül egy kiló kenyér, egy albérlet, vagy egy BKV jegy.
Hogy ők mit akarnak vele, azt nem tudom. De hogy nekem ez azt jelenti, hogy halvány sejtelmük sincs arról, hogy a keményen dolgozó kisember hogy él ma az országban, az biztos.
ha elolvasod a saját linked akkor azt látod, hogy: " lehetőséget biztosítani a „keményen dolgozó kisembereknek”, hogy polgárrá válhassanak".
Ergo pont nem "dolgozó kisembereket" akarnak hanem ebből a helyzetből szeretnének egyet felfele lépni. (legalábbis a kormánykommunikáció szerint)
Munkaalapú társadalom=Az alul lévők alacsony bérért dolgoznak,kiszolgáltatottak,és hizlalják a felül lévőket.
kommunista elveket akarnak beleültetni egy kapitalista társadalomba:D
Magyarán dolgozd ki a beled,de még a megélhetésed sem garantált,mint a kommunizmusban.
Ez kérlekszépen az úgynevezett bullshit
Dehát látod működik mert kajálják a népek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!