Szélsőjobbosok, hogy oldanátok meg a liberális problémát?
Itt olyan sok a liberalizmust köpködő, 12 óra nemzeti nem fizetett munkát végző, gyereket verő és később a gyerek apát verő ember van.
Mivel fertőnek veszítek ezt, és most épp nem vagytok még részegek, ti, hogy szabadulnátok meg a liberális/érzelgős/meleg/gyenge/ emberektől.
Ez nem troll kérdés, olyat is olvastam már, hogy aki a sorkatonaságban azt élvezte a legjobban, hogy a gyengébbet egyszer addig szivatták míg nem lett öngyilkos, mert nem ivott alkoholt.
Vagy, hogy a gyereke kezét eltörné, ha videójátékozna valahol. A gyereknek a dolga az, hogy tűrje a verést, a cigifüstöt és ha felnő, eltartani a szülőket.
Kíváncsi lennék, milyen tervvel lennének, amit a világ politikája is megtűrne, hogy megoldják ezt a problémát.
Itt az ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba, megtudni végre, hogy mi a céljuk/tervük/jövőképük itt a 55<% alattiaknak.
Én elutasítom a liberalizmust, és az egyik legnagyobb társadalmi problémának látom jelenleg...akkor most én szélsőjobbos vagyok? (mert azokkal a nézetekkel sem értek teljesen egyet...na mind1).
Szerintem nem kell foglalkozni a kérdezővel, igaz haragudni sem kell rá...egy megkeseredett , összetört ember lehet, aki a vele egyet nem értő embereket gyerek verőnek, gyilkosnak , alkoholistának, bűnözőknek hiszi... Miért van az hogy a liberális emberek 99%-a képtelen elfogadni azt a tényt, hogy vannak más világszemléletet, más véleményt formáló emberek, mint ő?
A kérdezőnek egyébként sikerült megtestesítenie e kérdésében azt a tömény mocskot amit a mai liberálisok képviselnek.
Igen, ez egyszerű általánosítás. Attól, mert valaki nemzeti konzervatív, "szélsőjobbos", még nem egy rezzenéstelen arccal gyilkolásra kész pribék, aki otthon fényesre suvickolt csizmáját lovaglóostorral csapkodva, SS egyenruhában lépdel fel - alá egy Hitler portré előtt.
Egy "szélsőjobboldali" nem veri a gyerekét, mert ugyanúgy szereti mint bárki más a magáét, sőt, a "szélsőjobbos" számára tán a legfőbb érték a gyerek, szeretné ha jól tanulna, értékes életet élni, és ugyan ki nem tagadná, ha megtörténne, de nem örülne neki, ha magzata horribile dictu, azzal jönne haza egy napon, hogy ő márpedig meleg.
70% neeem nem, fordítsunk:
Magát "nemzeti érzelműnek" valló= aki nem ért egyet velünk az buzeráns, libsi, bolsi, kommunista, Brüsszelita, magyarellenes, ráadásul Soros csibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!