2. és 3. Orbán-kormány intézkedéseinek pro-kontra?
Ami pro az mind az EU-tól jön, leszámítva talán a háziorvosok jogkörének kiterjesztését. Ezen kívül minden kontra volt.
Több pro az 1. orbán kormány idején volt, amikor még a Graz-i kalandok előtt.
Milyen pro jon az EU-tol, ird le gyorsan nekem. Mert ahogy en lattam, akkor az EU nem kuldte a megigert penzt, varta, hogy a kormany bukjon ebbe bele, es nem bukott el. Majd az ev vegere elkudltek szep sapadtan es egy jo agyverzessel.
Az EU megvalasztotta Magyarorszagot az Europai Nemzetek etnikai/erkolcsi vedelmezojenek, persze miutan 2-4 evet majdnem Hitler-el egyutt azonositottak Orbant es partjat.
Az EU csak tamadta Magyarorszagot, leminositette minden szinten, mint peldaul gazdasagi, erkolcsi, etnikai, politikai szintek.
Magyarorszag, amennyit fejlodott 8 ev alatt azt nem hitte el volna senki. Es van amit meg fejlodjon, es en bizok is benne.
Tisztaban vagyok azzal, hogy vannak hatranyok, kell felugyelni, bizonyitekokkal, hogy ki jatszik a sajat zsebere, a hazaja ellen es nepe ellen, mert vannak, mindegyik partban. Ugyanakkor megvagyok elegedve, hogy fejlodes, szellemi felemelkedes vegre latszodik az orszagban, a nep is jobban oszsetart, hiaba vannak ellenzekiek, akik erossen hangosnak tettetik magukat, azok lehetnek maximum 1 millioan, de a tobbi +8 millio mar azert kezd osszeszokni, es hatha egy eros nemzet leszunk, egyutt fejlodunk, es megvedjuk a becsuletunket es vagyonunkat az EU-val szemben, es mindenkivel szemben, aki csak kizsakmanyolas celjabol uszit egymasnak bennunket.
A pro ami az EU-tól jön az a GDP 5-6%-át kitevő támogatás, aminek a felét szétlopja a kormány a haverokkal, maradék meg a GDP növekedést adja.
Meg persze ott vannak az eus direktívák, mint a netsemlegesség, parkolási lehúzás korlátozások, roamingdíj megszűntetése, schengeni övezet, el lehet költözni könnyen erről a szeméttelepről, és egy csomó minden ami korlátozza, hogy a most éppen narancsos álcájú leninfiúk megtehessenek bármit.
Hát igen, az elmúlt 8 év fejlődése tényleg meglepően siralmas, tovább marad le az ország, és ennyi adót csak a módszerváltás előtt kellett fizetni. Ráadásul az ország önálló gazdasági fejlődése 0, elvándorlási rekordok és románia is beelőz előbb utóbb... Nem hittem volna 2010-ben hogy fletót alul lehet múlni, de a haverja bemutatta, hogy van lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!