Ha a Jobbik radikális maradt volna, akkor 2018-ban nagyobb esélyük lenne a győzelemre?
Én nem hiszem hogy nyerhettek volna, a lakosság egyik fele a jobboldaliak, a jobboldaliak egyik fele a radikálisak, és azoknak még a fele a Fidesz "kemény" magjához tartozik.
Szóval a lakosság 1/8-adának szóló politikával mégis hogy lehetne nyerni?
A jelenlegi helyzetben meg az a veszélyes számukra hogy a két szék között hoppon maradnak, se a bizonytalanokat nem szólítják meg és se a radikálisokat nem tudják megtartani. De ha máshogy nincs esély, kockáztatni kell. Én esélyesebbnek látom hogy 2018 kudarc lesz, Vona ő rosszabb esetben is 30%-körülre számít (szerintem), és az nem esélyes jelenlegi helyzet szerint hogy meglesz, szóval "pofára esés" várható, ha valami nem történik.
A volt Jobbikosok buták mint a s*.gg. Képtelenek a korlátolt agyukkal felfogni, hogy ez a radikális fellépés nem népszerű széles körben. Ahhoz hogy nyerjen valaki mérséklődnie kell, ha tetszik, ha nem.
A kormányzáson már nem elég hőzöngeni, meg lózungokkal hülyíteni az embereket.
Én nem támogatom és nem is vagyok Jobbikos, de amit a Fidesz művel lejárató kampány címén velük, az undorító.
100x több,
de nem bánom, hogy kiderült az átverés, mert ez a valódi arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!