Ti nem tartjátok szánalmasnak a Momentum Mozgalmat?
Ugye most az elmúlt hetekben létre jött az úgynevezett Momentum Mozgalom amelynek első tevékenysége az olimpia-ellenes kampányuk.
Igazából észre lehet venni, hogy egy SZDSZ-féle liberális pártról van szó.
Azt tervezik, hogy kifütyülik Putyint.
Amikor a mozgalom bemutatkozott látszott rajtuk, hogy liberálisok, hiszen tele vannak jogvédőkkel.
Emellett ott van Mécs János, Mécs Imre fia aki gyalázó szöveget írt a vidékiekről.
Ti nem gondoljátok szánalmasnak őket?
Nekem 404-es hibakódot adott ki.
Az az írás valójában egyes budapesti emberekről készült szatíra, de látszik hogy nem sikerült megértened.
Szerinted tényleg van olyan egyetemista aki képes ezt leírni: "liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni"?
"Íme ez a gittegyletetek, nyomkodhatjátok a piros mancsokat! :P "
Annyira együgyű vagy, hogy nem tudtad levenni, hogy a cikk tulajdonképpen egy vicc!!!! És éppen hogy a fővárosiak ama bizonyos részének akar egy amolyan görbe tükröt tartani! Ezt szépen benézted :DDDDD
Most látom, hogy ez tulajdonképpen megfelel az általános Fidelitas/Fidesz/fidesz szimpatizáns szellemi szintnek. Tényleg nem esik le nekik, hogy ez az írás miről szól, ez már a rémisztő butaság kategória :DDDDDDD
Látom idehívtad az elvtársaidat lepontozgatni. Batyu klán? :D
De attól még maradtok a felcsúti KISZ titkár kádárista komcsijai :)
" Látom idehívtad az elvtársaidat lepontozgatni. Batyu klán? :D
De attól még maradtok a felcsúti KISZ titkár kádárista komcsijai :)"
Ti meg az állandóan károgó, hőzöngő plebs. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!