Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ijesztő az, hogy az...

Nem ijesztő az, hogy az ország első számú embere összefüggéstelen zagyvaságokat hord össze az Új világrendről?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom egyetlen gondolatmenetét végigkövetni,hogy ez az Új világrend ,ami Donald Trump megválasztásával érkezett el,az Magyarországnak hihetetlenül jó lesz.

Szinte az összes történelmi példa azt mutatja,hogy az olyan kis országok,mint mi egyértelműen csak szenvedni fogunk.

2017. jan. 27. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

"Baromi hihetően hangzik egy milliárdos szájából."

Hihetően is hangzott!

Abszolút elképzelhető erről a paliról, hogy nem a pénzért állt politikusnak. Ő tudja jól, hogy már nincs túl sok hátra az életéből, ahogy azt is, hogy nincs szüksége több pénzre, mint amennyi most van neki.

Ez az ember a hazájáért lett politikussá és abban is tökéletesen igaza van amit mondott, ha maga is milliárdos, ha nem.

Ettől függetlenül, kétséges, hogy komolyabb eredményeket el tud majd érni, de ez a politika természetéből adódik, nem az ő képességeiből, illetve azok hiányából.

2017. jan. 28. 01:19
 12/19 Vazul1972 ***** válasza:
84%
#11: Legyen igazad, de szerintem inkább csak jó bulinak, kalandnak fogta fel a dolgot. Azt meg én nem tudom, hogy mennyi lehet még hátra az életéből, de nem hangzik túl jól, ha az amerikai elnök, "nekem már mindegy" felfogással hozná a döntéseit.
2017. jan. 28. 02:18
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Na ez az! Nem akartam túl degradáló jelzővel illetni, végülis még csak most lett hivatalosan elnök, de nekem is úgy tűnik, hogy inkább csak "kalandozik" a politikában. Szerintem ő maga sem gondolta komolyan az egészet.
2017. jan. 28. 02:53
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
#11: Hát, nekem nem hangzott hihetőnek, inkább csak egy hatalmas lózungnak, de jó, legyünk optimisták, amíg lehet.
2017. jan. 28. 02:55
 15/19 Szimeon ***** válasza:
15%
Bizmutot csemegéztek??? Talán a népek alkonya volt jó a történelemben? Amikor egy-egy birodalom - Róma, Kína, Inka, - elkezdte felszámolni az eltérő kultúrákat, népeket? Ne legyetek már szkarabeurszok!!! Ez a baj a haladókkal, nem gondolkoznak, csak haladnak a szellemi vezetőik által kijelölt úton.
2017. jan. 28. 06:55
 16/19 anonim ***** válasza:

"Amikor egy-egy birodalom - Róma, Kína, Inka, - elkezdte felszámolni az eltérő kultúrákat, népeket? "

A Római birodalom milyen szinű népeket kezdett el felszámolni? Tessék mondani.

2017. jan. 28. 07:01
 17/19 Szimeon ***** válasza:

Pen-dragonnak.

Etruszkokat, latinokat, szabinokat, hispánokat, gallokat, punokat, stb. Soroljam még? Egy részüket simán beolvasztották. A gallokat gyakorlatilag felmorzsolták és úgy olvasztották be. A punokat meg jószerivel kiirtották.

Tetszik?

2017. jan. 28. 10:29
 18/19 anonim ***** válasza:
22%

"Etruszkokat, latinokat, szabinokat, hispánokat, gallokat, punokat, stb. Soroljam még? "

A Rómaiaknak minden európai csak köszönettel tartozik. A Rómaiak kultúrát exportáltak, amiből profitált az egész kontinens. Akkor kezdődtek a bajok, amikor a Római birodalom megszűnt. Ez volt a sötét középkor kezdete.

2017. jan. 28. 10:54
 19/19 Szimeon ***** válasza:
Pen-dragon. A rómaiak kultúrát importáltak. Első lépésben az etruszkoktól, aztán a görögöktől, azután az egyiptomiaktól, később a közel-keletről, zsidóktól, germánoktól. Gigantikus olvasztótégellyé tették az általuk uralt területet amiben mindent felolvasztottak, homogenizáltak. Az ezerszínű Európából, Kis-Ázsiából és Észak-Afrikából egyszínű maszlagot varázsoltak, amelyben - ha még lett volna egy-két erős évszázaduk - mindenki latinul (esetleg görögül) beszélt volna és mindenki keresztény lett volna.
2017. jan. 28. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!