Mit vártok Majtényi jelölésétől?
2018-ban ugye választunk, blabla. Én személy szerint semmi esélyt nem látok arra hogy 2018-ban távozzon a kormány, vagyis csak nagyon keveset. eghamarabb csak 2022-ben. DE!
Az hogy Majtényi Lászlót jelöli az ellenzék nem tartom rossz ötletnek. Quasi vágó hídra sétál vagy mégsem?
Ha beáll mögé, (ha másban nem de benne egyet ért ez ellenzék..) és őt megválasztják a köztársaság elnökévé, akkor az egy nem utolsó szempont, mert legalább a köztársasági elnököt szövetségesének tekinthetik a rendszerkritikusok, vagy a kormánykritikusok, ha mást nem.
Pl a médiát alig, alkotmánybíróságok sem, blabla.
Majtényi László beszélt pl arról hogy hisz egy IV. köztársaságban.
Sajnálom Ádert, tehetséges okos embernek tartom, nem véletlenül népszerű is, az ellenzékiek körében de nem "olyan" szövetséges mint kéne.
ti hogy érzitek ezt?
Hát mondtam, ha a látszat megcáfolódik a szemünk láttára, és értelmes felnőtt emberekként képesek lesznek gondolkodni az ellenzékiek legalább egy kicsit, akkor legalább közös köztársasági elnököt jelölhetnek.(esetleg..)
Mert a miniszterelnök személyében semmiképp, de ebben hangyányi esély van hogy meg lehet egyezni, mindkettőn sok múlik, ahogy mondtad a fontosabban nem is, de ebben miért ne?
És ebben még mindig csak az esélyt adnák meg ilyen módon, tehát annyira naív nem vagyok..
Tételezzük fel, hogy ha a fent leírtakba értelmesen belegondolnak akkor felnőtt emberek módjára gondolnak meg egy dolgot.
És különben itt nem Majtényi neve vagy személye a lényeg, de a jelenlegi állás szerint ő van jelölve.
Nem a jelölésről beszélek, hanem a megválasztásáról. Erről a lehetőségről beszéltél.
Bár szerintem már az összellenzéki jelölés se esélyes.
Ha már jelölték több esély van mintha nem tették volna. :-)
Nem úgy mint a miniszterelnök választásnál volt. Mesterházy is meg Vona is nagy húzás volt...
Más a kettő mert a tétje sem azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!