Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki támogatja a magyar 2024-es...

Aki támogatja a magyar 2024-es olimpiai rendezést, azt milyen okból teszi?

Figyelt kérdés
Érdekelnének az érvek.
2017. jan. 26. 19:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert hazaszertő igaz szittya magyar ember, aki meg van győződve arról, hogy ez jót tesz majd az országnak gazdasági, szociális és mindenféle egyéb szempontból, hiszen a jelenlegi miniszterelnök is ezt mondja és sugallja, márpedig neki mindig igaza van és nem hazudik soha.
2017. jan. 26. 19:54
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Na, az 1-es teljesen jól leírta. :D
2017. jan. 26. 20:07
 3/24 anonim ***** válasza:
56%
Jól esik, hogy mi rendezünk Olimpiát. Régen is milyen erősek voltunk ( Hunok, Attila, kalandozó magyarok nyilai) előtte is mi jöttünk a földre először (Szíriuszi-Szumár-Magur rokonság) Később Petőfi, Kossuth ma meg Teller Ede, Kertész Imre, Marx György. Most ismét nagyok lehetünk, ránk figyel a világ.
2017. jan. 26. 20:10
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Jó lenne egy kis közpénzt átalakítani saját vagyonná. Mészáros voltam, sziasztok.
2017. jan. 26. 20:43
 5/24 Donald J. Trump ***** válasza:
46%
Mert olyan jó nézni, ahogy a libsik pöstiek dühöngve toporzékolnak, hogy "én nem akarok olimpiát, nem akarok olimpiát", mint mikor a kisgyermeket oltásra viszi a szülő. Örömmel tölt el az arcukra kirakodó félelem és kétségbeesés.
2017. jan. 26. 21:09
 6/24 A kérdező kommentje:

"ránk figyel a világ."

Két hétig ránk, illetve a sportolókra figyel a világ. Megéri, több ezer milliárdért.

Az meg pláne megéri, hogy 2 hét figyelemért, amit az átlagember meg sem érez, elviselni a kegyetlenül rossz utakat, a borzasztó EÜ ellátást, és a katasztrofális oktatást...

2017. jan. 26. 21:09
 7/24 anonim ***** válasza:
19%

Magyarazza mar el nekem, hog egyfolytaban sirtok mint egy vadhorcsog a ketrecben, hogy minden milyen rossz, es ha kiakar valaki labalni valamibol, az mar mindjart rossz...

En Magyarorszagon latok a sportban jovot, eleg sok befektetot, reklamot lehet belolle csinalni, merthogy a magyar sportolok a legjobbak kozt vannak a vilagon, ezt megkene fogni es az uszast, vizi sportokat promovalni, hogy tobben erteklodjenek iranta, lassak mennyire jo. Ha a sportberendezes a jovoben jo lesz, akkor tobb kulfoldi diak mehet sportakademiara, noheti ki magat nagyra, es ez mind befojast, vagyont, reklamot, penzt hozhat a jovoben, es ha az allam ugy gondolkozik, mint en, akkor korulbelul ezek a szandekaik, a jovore neznek, mert a jelent csak ugy lehet megvaltoztatni, jelenleg gyenge meg az orszag, most labal ki az adossag alol, most szerezte vissza az eladott/elrabolt foldjeit, most par eve ekzdett el scak fejlodni, mert eddig nemcsak hogy loptak a regi partok, hanem eladtak, tonkretettek az orszagot. Na csinalj abbol valamit, tessek, a csodbol huzd fel, emeld meg a fizetest, legyen adokedvezmeny, ne mondj allamcsodot, mert mindenki allamcsodot saccolt, senkise segitette egyetlen Eu-s penzel sem, hatha megbukik a FIDESZ es igy az emebrek levaltjak, meg azt sem tudtak elerni.

Az Olimpia jo! Ha mar egyszer fellesznek epitve a Stadionok, akkor miert lesz annyi veszteseg?! Azok a stadionok akademiakra szolgalhatnak, profi versenyekre, profi versenyzoket lehet nevelni az emberekbol, es ez a siker elvezethet egy felbecsulhetetlen orszagi sikerhez, es nem lesz vagyoni veszteseg, hosszu tavon pedig eleg gazdag orszagga valhat, csak jo embereket kell oda tenni, akik ertik magukat, es nem elegszenek meg csak egy szereplessel, hogy 2 hetig milyen ugyesek voltak es szepek. Ezt igenis fellehet epiteni, es egy vilagszinvonalu sportkozpontot letrehozni.

Orvostudomanyi kozpont is letrejon Magyarorszagon, ami a vilag toplistajaban lesz, ha megfelelnek annak a palyazatnak, amit leirtak, es elerik azt a teljesitmenyt, amit megigertek. Ez azt jelenti, hogy a legokosabb orvosok, tudosok mennek majd Magyarorszagra is dolgozni, tanulni, ami ujjareformalhatja az orvosi kozpontokat, fizeteseket, minoseget.

En hiszek egy uj Magyarorszagban, miert rossz az ha ilyen formaban akarjuk jobbatenni hazankat, higgyetek ti is, en ha utannaszamolok mennyi a veszteseg, akkor azt tudom modnai, hogy ha csak lopni fog az ember, akkor nagy, de ha nem lop, es tobbet akar, akkor a nyereseg is nagy.

Meg egy autopalyabol is nagy veszteseget lehet csinalni, foelg papiron, az allamtol/emebrtol fugg, hogy minosegi es hosszutavon nyereseges az, vagy sem. En hiszek a Fideszben, eddig o tett a legtobbet Magyarorszagert, a tobbit nem erdekel, ha van bizonyitekod a forditottjarol, hat ott van a rendorseg, birosag, nyugodtan lehet felejuk fordulni, sot meghalalom, hogy az aljasokat kozolluk megfogtatok, es ezaltal megjobban vegzik munkalyukat.

2017. jan. 26. 22:36
 8/24 anonim ***** válasza:
27%
azé mert azonták hogy akie nem támoggatya az hazaárulkodóe én ezée támogatom
2017. jan. 26. 22:49
 9/24 A kérdező kommentje:

Én le vagyok sokkolva az utolsó válaszától. Komolyan, nem csodálom, hogy itt tart az ország, ha ilyen buták a választópolgárok. Te jó ég, ennyi sületlenséget...

"munkalyukat." Oké, végeztem.

2017. jan. 26. 22:49
 10/24 anonim ***** válasza:
72%
Aki sportrajongó, az nyilván azért, mert szeretne látni egy olimpiát Budapesten és elhiszi, vagy legalábbis meggyőzi magát, hogy jól is ki lehet jönni belőle. És vannak köztük sokan, akik xarnak az olimpiára, de mivel Orbán és a Fidesz azt mondja, hogy "kell ez", hát támogatják.
2017. jan. 27. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!