Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetertesz azzal hogy Kadar...

Egyetertesz azzal hogy Kadar Janos szelleme Orban Viktor kepeben tert vissza kozenk?

Figyelt kérdés

-mindketto egy tekintelyelvu rendszer

-mindketto valamivel lekenyerezte a tomegeket: Kadar betomte a nep szajat hurka kolbasszal, Viktor meg rezsicsokkentessel, meg egyszeri juttatasokkal mint pl most Karacsonykor

-mindkettonel folyt a mutyizas, urizalas, uram batyam kapcsolatok

-mindket rendszerben akkor vihetted sokra ha kozel voltal a Parthoz

-mindketto elsosorban a prolikat kepviseli

Szerintem a Kadar rendszer folytatasa az Orban rendszer, egyetertesz vele?

2017. jan. 24. 14:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A Kádár-rendszer a kisemberek felemelkedését szolgálta (jó vagy rossz eszközökkel, az most mindegy). Kádár a legvidámabb barakk és az emberarcú gulyáskommunizmus megteremtője volt.

Az Orbán-rendszer (és általában is a jobboldal) a gazdag "pógárok" még gazdagabbá tételét szolgálja. Orbán az urambátyám mutyimagyarország megteremtője.

2017. jan. 25. 09:29
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem! Ezzel nem értem egyett.. Kádár János nem építetett stadiont a kertjébe, nem fogta be semmivel az emberek száját mert a Nép szerette ōt! Mai napig a 3-ik legnépszerūbb politikus ma Magyarországon. Nem értem hogy gondoltam össze kevered Kádárt ezzel a pökhendi felcsúti napoleonnal!!!
2017. febr. 19. 06:00
 13/23 anonim ***** válasza:
49%

'Kádár János nem építetett stadiont a kertjébe, nem fogta be semmivel az emberek száját mert a Nép szerette ōt!'

Dehogyisnem, olcsó kenyérrel, kiflivel meg sörrel.

2017. febr. 19. 15:45
 14/23 anonim ***** válasza:
robgros! Legalább volt... Most napi egy tál ételre vitték le a létminimumot még mindig 3 millió szegény van Magyarországon!
2017. febr. 20. 00:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Jah, legalább, de lehetett volna több is, vagy ugyanaz a szint, de kommunisták nélkül.

De beszéljen ez helyettem:

[link]

2017. febr. 20. 00:48
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
A másik kérdésem: hogy lehet szeretni olyan főtitkárt, aki a kormányzást brutális megtorlással kezdte?
2017. febr. 20. 00:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor csak szeretne Kádár János lenni (vagyis inkább mi szeretnénk ha az lenne).

Orbánnak úgy kellene felnéznie Kádár Jánosra, mint a mélyföldi pince tolvaj kisegerének a történelem Olümposzán trónoló Zeuszra.

2017. febr. 20. 10:21
 18/23 anonim ***** válasza:
robgros! És hogy lehet forradalomnak és szabadságharcnak nevezni azt az eseményt ahol mindenki lōtt mindenkire lincseltek, fosztogattak????
2017. febr. 20. 17:36
 19/23 anonim ***** válasza:

'És hogy lehet forradalomnak és szabadságharcnak nevezni azt az eseményt ahol mindenki lōtt mindenkire lincseltek, fosztogattak????'

Először is, a forradalom azért robbant ki, mert a társadalomnak elege volt már a rákosista bandából. És ha forradalmi állapotok uralkodnak, akkor bizony sülnek el fegyverek is. Egyébként az 56-os események idején a forradalmárok igyekeztek fenntartani a rendet, ami nyilván nem mindig sikerült, mivel köztörvényesek is szabadultak politikai foglyokkal együtt. Na de nem ők alkottak többséget. A lövöldözést pedig az ÁVH emberei kezdték, pontosabban a tüntetőkre leadott szándékos sortüzekkel.

2017. febr. 20. 17:45
 20/23 anonim ***** válasza:
robgros! Ha szerinted teljesen normálisan voltak a forradalmárok és normálisan tüntettek! Miért akartam azonnal tömegbe lövetni??
2017. febr. 20. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!