Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit gondoltok erről? Ezt...

Ti mit gondoltok erről? Ezt most miért kell?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan ezen jár embereknek az esze? Miért jó ez nekik? Ennyi idejük lenne?

2017. jan. 22. 15:09
1 2
 11/12 Pro Patria ***** válasza:

Kedves Kérdező:

"Ha rendesen elolvastad volna azt, amit a kérdésben belinkeltem, akkor tudhatnád, hogy úgy kezdődik a szöveg"

- Ha elolvastad volna, amit mások válaszként írtak, láttad volna, hogy egy népszavazási aláírásgyűjtés az többszörösen bevédett, minthogy ilyen faék egyszerűséggel meg lehetne játszani.

Továbbá, ha elolvastad, amit írok, akkor láttad azt is, hogy arról beszéltem, azokban a mondatokban, amiket leírtál, az alany szabadon cserélhető bármely párt bármely aktivistájára, példa is volt rá, de, mint pártfanatikus, ez illékonyan került a rövidtávú memóriába, és a hosszúba már nem ment át megőrzésre.

-------------------------

A 08:10-es válaszhoz:

"ők a téveszmék megállíthatatlan és erőszakos hordozói."

- Ki dönti el, mi a téveszme?

"az már új minőség, ha akkora a hatalmunk, hogy a saját lopás és saját hazugság törvényesítve van, az ugyanilyen másiké pedig bűntény."

- Valóban kétségbeejtő lenne, és hasonlóan félve tekinteném, ha így lenne. Szerencsére nincs így, ezt, aki nem egy bizonyos prekoncepció mentén haladva, az elgondoláshoz keresve az igazolásokat tekinti a napi politikát, az ésszerűen láthatja, látja - mint amiképp az Romániáról például tényleg elmondható, a jelen események zajlása szerint. A törvényesített törvénytelenség, amiről beszélsz. Olyan viszont még ott sincs, hogy valakire vonatkozna a törvény, másokra pedig nem.

2017. febr. 5. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Öhm, ha megkérdezhetem, melyik párt fanatikusa vagyok?
2017. febr. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!