Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar szegények miért...

A magyar szegények miért örülnek annak, hogy Trump lett az amerikai elnök?

Figyelt kérdés

Ezt az embert csak Amerika és kifejezetten,az amerikai gazdagok érdeklik.

Most egy átlagos magyar embernek ugyan mi haszna van abból,hogy egy hatalom- és pénzmániás ember "uralkodik"?

2017. jan. 22. 14:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

"Az itteni fideszesek nagyon tetszik Trump politikája.

Mivel a Fidesz többségben van,így szerintem jogos a megállapítás,hogy sokan örülnek neki."

Látod, itt a baj! :D

Ha Orbán mond valamit, vele együtt bégetik az agymosott birkák, hívei!

Nincs miről beszélni :D

2017. jan. 22. 14:33
 12/26 anonim válasza:
58%
Ne aggódj, csak a kormányhű média próbálja úgy beállítani a dolgot, mintha a magyarok többsége örülne, valójában nem ez a helyzet. Ahogy te is mondtad, egy magyarnak semmi oka örülni Trump győzelmének.
2017. jan. 22. 14:41
 13/26 A kérdező kommentje:

"Mer Trámp odapörköl Merkelnek atommal."

Na,pont az ilyenekre gondolok,akiknek agyára ment a migránsgyűlölet.

Trump az európai bevándorlókat sem nézi többnek az araboknál.

Biztosan azon lesz,hogy nehezebb legyen az Amerikába történő bevándorlás,állampolgárság megszerzése.

2017. jan. 22. 14:43
 14/26 A kérdező kommentje:

Hát én nagyon úgy vettem észre,hogy akik a fidesszel és a jobbikkal szimpatizálnak azoknak elég nagy többsége is Trump "rajongó".

És tudjuk,hogy ez az ország elég nagy része.

2017. jan. 22. 14:45
 15/26 Szimeon ***** válasza:
Elmondom: Örülnek, mert végre történt valami. A Clinton-csapattal ugyanaz a langyos dolog menne tovább Amerikában. Így viszont lesz végre valami. Hogy ez miért jó? Azért mert a magyar szegények irigykednek a gazdag Amerikára. Trump viszont egy érdekes folyamatot jelez. Az USA elmozdult a császárkor felé.
2017. jan. 22. 14:47
 16/26 A kérdező kommentje:

Én nem hinném,hogy azoknak,akik magyarként élnek Amerikában vagy Amerikába terveznek emigrálni jó hír lenne,hogy Trump az elnök.

És hát általában nem azok szoktam emigrálni,akik itthon jól élnek.

A gazdagok,itthon is köszönik szépen,jól megélnek.

De a szegényeknek miért jó ez,ezt nem értem.Nekik csak nehezebb lesz.

2017. jan. 22. 14:49
 17/26 MolotovPunk ***** válasza:
25%

A Fideszes vezetés nagy része is csak azért örül Donald Trump győzelmének,mert azt hiszik és remélik,hogy ő majd nem fog nagyon beleszólni a magyar belpolitikába és ebben sok igazság valószínűleg van.Viszont kíváncsi leszek arra,hogy akkor is így fognak e tapsikolni neki,mikor majd bejelenti Trump,hogy mindenkinek több pénzt kell beadni a NATO-ba a fent tartási költségek miatt.(Köztük Magyarországnak is.)

(Egyébként Trump a gazdagok mellett áll és mindig is mellettük állt.)Bár nekünk is van egy Berlusconi 2.0 vezérünk,aki valószínűleg szintén a gazdagok mellett áll.

2017. jan. 22. 14:50
 18/26 MolotovPunk ***** válasza:
A magyarok többsége,főleg az itteni szegények nem hiszem,hogy nagyon örülnek Trump győzelmének.
2017. jan. 22. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
Meglepődnél az utca embere mennyire le...rja ki Amerika elnöke. A fidesznek azért tetszik Trump mert nem fog piszkálódni. Nem lesz pl olyan hogy beböfögi valaki hogy a Nav mennyire korrupt hány tíz száz milliárdot csalt el. Telekürtölik a világot vele 0 bizonyítékkal .
2017. jan. 22. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:
A magyar szegények, meg az átlagos magyar emberek, nem örülnek ennek, ahogy Clinton győzelmének sem örülnének. Egészen más problémáik vannak.
2017. jan. 22. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!