A magyar szegények miért örülnek annak, hogy Trump lett az amerikai elnök?
Ezt az embert csak Amerika és kifejezetten,az amerikai gazdagok érdeklik.
Most egy átlagos magyar embernek ugyan mi haszna van abból,hogy egy hatalom- és pénzmániás ember "uralkodik"?
"Az itteni fideszesek nagyon tetszik Trump politikája.
Mivel a Fidesz többségben van,így szerintem jogos a megállapítás,hogy sokan örülnek neki."
Látod, itt a baj! :D
Ha Orbán mond valamit, vele együtt bégetik az agymosott birkák, hívei!
Nincs miről beszélni :D
"Mer Trámp odapörköl Merkelnek atommal."
Na,pont az ilyenekre gondolok,akiknek agyára ment a migránsgyűlölet.
Trump az európai bevándorlókat sem nézi többnek az araboknál.
Biztosan azon lesz,hogy nehezebb legyen az Amerikába történő bevándorlás,állampolgárság megszerzése.
Hát én nagyon úgy vettem észre,hogy akik a fidesszel és a jobbikkal szimpatizálnak azoknak elég nagy többsége is Trump "rajongó".
És tudjuk,hogy ez az ország elég nagy része.
Én nem hinném,hogy azoknak,akik magyarként élnek Amerikában vagy Amerikába terveznek emigrálni jó hír lenne,hogy Trump az elnök.
És hát általában nem azok szoktam emigrálni,akik itthon jól élnek.
A gazdagok,itthon is köszönik szépen,jól megélnek.
De a szegényeknek miért jó ez,ezt nem értem.Nekik csak nehezebb lesz.
A Fideszes vezetés nagy része is csak azért örül Donald Trump győzelmének,mert azt hiszik és remélik,hogy ő majd nem fog nagyon beleszólni a magyar belpolitikába és ebben sok igazság valószínűleg van.Viszont kíváncsi leszek arra,hogy akkor is így fognak e tapsikolni neki,mikor majd bejelenti Trump,hogy mindenkinek több pénzt kell beadni a NATO-ba a fent tartási költségek miatt.(Köztük Magyarországnak is.)
(Egyébként Trump a gazdagok mellett áll és mindig is mellettük állt.)Bár nekünk is van egy Berlusconi 2.0 vezérünk,aki valószínűleg szintén a gazdagok mellett áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!