Baloldalon miért állnak önellentmondásosan az oroszokhoz?
A magyar balosok az év nagy részében mániákusan szidják az oroszokat, hogy primitív, alkoholista, illiberális népség, mocskos Putyin, veszélyeztetik a békét, magyarokat gyilkoltak, nem a barátaink, de amikor eljön április 4.-e vagy valami szovjet emlékművet akarnak eltávolítani, akkor meg "hálával tartozunk orosz felszabadítóinknak".
Ennek a viselkedésnek egyik legjobb példája Szanyi Tibor, de a szavazói rétegre is ugyanez vonatkozik.
Április négyről szerintem nem nagyon foglalkoznak csak a legelvetemültebbek.
Viszont nem tudtam, hogy "Bukott" baloldalnak akkora hatalma van, hogy egy emlékművet sem lehet nélkülük eltávolítani.
Kérdező!
Ha az a feladatod, hogy mindig a baloldalra mutogass, ha úgy véded a Fideszt, legalább egy forrással támaszd alá az állításdoat!
De ne a "Magyar Idők", "888" és társait linkeld!
Orbánék szerinted sosem kerülnek önellentmondásba?
Ruszkik haza!
Csuhások! Térdre, imához!
Tudod hogy kimondta ezeket? Egy egykor liberális ember, aki anno még szimpatikus volt nekem.
"Tudod hogy kimondta ezeket? Egy egykor liberális ember, aki anno még szimpatikus volt nekem."
Értelemszerűen Orbán Viktor. ;)
"Ennek a viselkedésnek egyik legjobb példája Szanyi Tibor, de a szavazói rétegre is ugyanez vonatkozik."
Igen? :D
És, azt te honnan tudod?
Találkoztál velük, ismered is őket, hogy ilyen jül tudod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!