Vajon melyik ország ez?
Figyelt kérdés
Természeti kincsekben bővelkedő, jólétben és gazdaságban élő, nagy kiterjedésű ország.
Földjei nagy kiterjedésűek, és rendezettem műveltek, sok városa van, és sok gazdasággal bír.
Egyike azon országoknak, ahol legkönnyebb az emberek élete, és élni jó.
Nagy folyók szelik át földjeiket és felszíne változatos, erdeik tele vannak gazdagon vadakkal.
Nos?
2010. máj. 5. 21:13
1/42 anonim válasza:
Mivel a Magyar politikába tetted, Magyarország xD
2/42 anonim válasza:
Nekem amerika jutott eszembe.
(A hely neve Aspen?)
3/42 anonim válasza:
Amerika vagy Ausztrália? Esetleg Kanada? Kína?
4/42 anonim válasza:
Szerintem Magyarország, mert itt vannak a legjobb termőföldek és a leggazdagabb legelők, viszont a nagy terület miatt gondolom hogy ez egy régebbi leírás. Igen Európa második leggazdagabb országa voltunk. Mienk volt Európa aranykészletének 80%-a. Ma hátulról vagyunk másodikok a Görögökkel.
5/42 anonim válasza:
persze, itt aztán könnyű az emberek élete, aktuálpolitika.
7/42 anonim válasza:
svájc.
bár a természeti kincsekben nem tudom mennyire bővelkedik, de a többi illik rá többnyire.
8/42 anonim válasza:
ausztria is lehet, vagy németország ha európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!