Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kampányolnak már most...

Miért kampányolnak már most az Olimpia ellen?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, szeptemberben derül ki, hogy ki rendezi.

Addig még van 8 hónap, de már most elköltenek pár millió forintot - még a MKKP is, aki pont az ellenkezőjét képviseli ennek a tevékenységnek. Viszont ha NEM BP kapja meg a rendezés jogát, akkor az egésznek semmi értelme.

"1976. évi téli olimpiai játékok: Denver helyett Innsbruck - helyi népszavazáson utasították el a rendezést az eredetileg kijelölt helyszínen."

Ezek szerint viszont népszavazáson elutasítható az egész.

Bár tudom, hogy az egész Olimpia egy pénzkidobás, de azért szerintem nem lenne rossz. Vélemény?

2017. jan. 20. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, jól mutatna egy olimpia itthon. Viszont minden csoda 3 napig tart...

Ez fokozottan igaz z Olimpiára. Elég csak megnézni korábbi helyszíneket, a többség nem tud mit kezdeni a felépített infrastruktúrával, és szégyenfoltjai lesznek a városnak/országnak. Hol van Görögország? Hol van Dél-Afrika a foci VB után? Nyakig a szarban.

Az is sokat elmond, hogy még a "jól menő" nyugati országok is próbálják lepasszolni az egészet.

2017. jan. 20. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
2017. jan. 20. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha visszavonjuk a pályázatot, azt még azelőtt kéne megtenni, hogy a NOB szavaz a rendezésről. Ez szeptemberben várható. A népszavazásra június-július körül kerülhet sor, ha nem lesz sok akadályozó tényező (mivel mindenhol a Fidesz emberei vannak, lesz) akkor is május-június a legkorábbi időpont. Szerintem pont jó időben vagyunk. Bár a július kissé későn van már és augusztus pláne nem alkalmas egy népszavazásra. Ne kérdezd miért, az emberek nyáron nem nagyon mennek el szavazni.
2017. jan. 20. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Én pozitívan állok a sportokhoz, az Olimpia elég jelentős világ esemény. Örülnék neki, ha Mo képes lenne rendezni egyet, a 100+ Olimpiai arany tiszteletére is gondolva. "

De miért akarunk mi egy olimpia megrendezésével hírnevet szerezni. Miért nem szerzünk akarunk világhírű magyar oktatást vagy egészségügyet inkább?

2017. jan. 20. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt mert a görögök becsődöltek az Olimpia utan nem azt jelenti,hogy mi is! A görog gazdasag nem csak az olimpia miatt ment tonkre hanem azert mert egesz delutan alszanak,aztan csak napoznak meg tancolnak,Ugy persze hogy nem tudnak mit kezdeni az olimpia batekok epitmenyevel! A 8 legsikeresebb nemzet kozul egyedul Magyarorszag nem rendezett meg olimpia,peppen Ideje! A ballibsik azt se tudjak hogy hol kotekedjenek
2017. jan. 20. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, már a jelentkezés előtt kellett volna erről népszavazást tartani, hiszen már most milliárdokat, vagy tízmilliárdokat költöttek, csak a pályázatra. Szóval, egyáltalán nem korai, inkább megkésett ez az "akció".
2017. jan. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!