A Transparency International olyan, mint valami pénzautomata, hogy Soros és az Eu Bizottság bedobja a pénzt, cserébe pedig harsogják, mint a papagáj, hogy "rendszerszintű korrupció, rendszerszintű korrupció"?
A menekültek ellen való uszítás jó példa, igen.
A kvóta 1300 emberről szólt volna... Ez egy 10 milliós országban elenyésző, nem? A népesség 0,0013%-a.
Ma hazánkban kb 30,000 muszlim él. Ennek a 4,3%-a.
Bevándorlási kötvénnyel jött majd 20 ezer ember, 15X annyi.
Hát igen, a Fideszes logika ilyenkor bukik meg...:)
kultúraidegen emberek kötelező betelepítéséből 1db is sok
na itt bukik a bolsi logika, hogy már megint pártpropangandát fújtok és kicsit sem érdekel titeket a valóság
Ja, akkor a bevándorlási kötvényes 20 ezer emberről mi a véleményed? Komolyan... Ha így, ezeknek a számoknak a tudatában nem kezdesz el kételkedni, menthetetlen vagy.
És itt nem én vagyok az, aki pártpropagandát nyomat, hanem te...
több, mint valószínű, hogy aki 100 millió ft ért vesz itt kötvényt, az majd radikalizálódik, mert nem kapott svéd segélyt a családjával együtt...
nem? tiszta logika
Kultúraidegenből egyet sem? Láttál már ilyen országot?
Te egy nagyon egyszerű ember lehetsz, ne haragudj.
Egyes kormánypártiak esetében sajnos az látható, hogy minden előtt behunyják a szemüket ha Viktorról van szó, erre céloztam. Szerintem ma már mindenkinek világos hogy nagyon durva szinten van a korrupció. Nemzetközileg is. És nem, ez nem az "álcivil" szervezetek propagandájának köszönhető, hanem a nap mint nap elénk kerülő újabb és újabb botrányok kapcsán.
Tudom, erre az szokott lenni a válasz, hogy a "balosok" meg ugyanezt csinálják pepitában. Igen erre is van példa, sajnos az is kártékony. Én nem vagyok senkinek a pártján, szeretnék egy átlátható politikai rendszert, lehetőleg minimalizált korrupcióval, működőképes érdekszervezetekkel, valódi sajtó- és vallásszabadsággal (ebben főleg a társadalomra mutatok). Aki békével akar itt élni az élhessen. Aki bajban van, jöhessen, majd ha tud, mehessen. Aki dolgozik, az megéljen, aki pedig gyűlöletre szít pusztán önös vagy felsőbb érdekből, az kitaszíttasson.
"Kultúraidegenből egyet sem? Láttál már ilyen országot?
Te egy nagyon egyszerű ember lehetsz, ne haragudj.
"
szerintem karácsonyi vásárokba halytani nem épp europeer dolog... :)
szerintem fejezd be a mellébeszélést, mert a baloldali kormányok korruptabbak voltak és rosszabbul is vezették az országot
ezért nincs most esélyük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!