Akinek nem tetszik a Fidesz-uralom Magyarországon, az miért nem hagyja el az országot?
Ha annyira nem jó, akkor miért élnek benne? Leváltani úgy sem tudják őket, mert már csírájában ellehetetlenítenek minden új, ellenzéki kezdeményezést, a magyar társadalomban is szilárd a támogatottságuk, minden kulcspozíció az övék.
Hát akkor meg? Ez csak kínlódás, amit az ellenzékiek itt csinálnak.
Miért nem lépnek le? Szó se róla, én is megyek, de én legalább látom, hogy a Fidesz ellen nincs remény. Akkor fognak bukni, amikor a túl sok munkaképes elvesztése miatt összeroppan a magyar állam. De ehhez le kell innen lépni.
Én tudod min csodálkozok "kérdező"?
Miért menekülnek innen ilyen sokan, mint annak idején Ceausescu elől az emberek, ahelyett hogy azt a néhányat hamvasztanák el máglyán aki arról tehet hogy 7 éve totál középkori szintre vitte az országot gazdaságilag, morálisan, és minden egyéb tekintetben?
Vagy húzzanak azok Észak-Koreába, vagy a barátaikhoz Moszkvába!
Nekem inkább ilyen gondolataim szoktak lenni.
"De amúgy is, a kérdésem azoknak szólt, akik nem szeretik a Fideszt és Magyarországot, nem azoknak, akik igen.
Ha te szereted, akkor nem érint téged a kérdés."
Nem tudom te mit olvasol vagy egyáltalán érdekel-e a válsz de pont azt mondta hogy nem az embereknek kellene innen elmennie, azért mert egy...vezeti az országot.
Szövegértés.
De hogy egyáltalán a fideszeseknek mi tatszik ebben, amikor már a létező összes társadalmi réteggel ki cse sztek azt ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!