Miért baj az, ha nekem szimpatikus az illiberális demokráciában szeretnék élni, és rémüldözök ezen a kijelentésen?
Felőlem még lehetne illiberálisabb is.
Nem szívesen élek olyan országban, ahol olyan kozmopolita, hazátlan pártok tevékenykedhetnek, mind a DK, MSZP, Együtt.
Nem szívesen élek olyan országban, ahol olyan szervezetek tevékenykedhetnek, mind a Migration Aid, TASZ, Helsinki Bizottság.
Nem szívesen élek olyan országban, ahol olyan médiumok tevékenykedhetnek, mint a Klubrádió, Népszabadság, 444.
# 10
Na ez a baj, inkább bevállalod, hogy neked is szar legyen, ha legalább a másiknak is szar lesz. És ezt még így be is ismered, teljesen nyíltan. Na hát ez sehova nem vezet, az ilyen nyomorék módon gondolkodók húzzák vissza az országot.
Véleményterrort épp, hogy az olyanok akarnak, akik "illiberális demokráciát", tehát diktatúrát szeretnének, az a véleményterror világa. Valójában te a saját lelkivilágodat vetíted ki a gonosz, épp most nem is tudom kicsodákra, mert egyelőre úgy néz ki, hogy "mi" az ellenség vagyunk mindenki, akik nem értenek veled egyed. Lényegében véve újra igazolod az örök klasszikust, hogy a "libsi az, akinek más a véleménye, mint nekem, ezért utálni kell", lehet, hogy szimplán csak más ízű fagylaltot szeret, de akkor már más a véleménye, tehát libsi -persze most szándékosan sarkítok, de a lényeg ez.
De egy a baj, a világ mindig is a libsiké volt és marad, mert mi nem félünk véleményt formálni, kimondani ha valami rossz, tenni ellene, fejleszteni, ez ellen nem tudsz mit tenni, nagy béka de nyeld le, te szimplán gyáva vagy, mert félsz attól, hogy gondolkodj.
Ami igazán szomorú, hogy az ilyen droidokat épp olyanok használják fel, akik maguk is libsik, tehát gondolkodó emberek, és rájönnek arra, hogy mindig van elég gyáva és gyönge ember, akit ki tudnak használni és manipulálni, hogy uralkodhassanak. Lényegében véve élő ágyútöltelék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!