Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi politikai helyzetb...

A jelenlegi politikai helyzetben érdemesebb lenne oroszul tanulni és Oroszországban vállalni külföldi munkát?

Figyelt kérdés

Alaposan megnéztem az ottani bérek(nem minimálbér, hanem a versenyszektor bérei,)800 euró körül kezdődnek, de sokkal olcsóbb a megélhetés mint nyugat európában.

Egy ott piacképes szakmával szintén meglehet az 1000 eurót keresni, ráadásul hatalmas ország, ha az egyik helyen nem tetszik tovább lehet állni, ezernyi lehetőség.

Úgy látom a nyugat európai munkaerőpiac kezd beszűkülni, köszönhetően a több százezre migráns áradatnak, amik lejjebb nyomták a béreket.

Ráadásul az angolszász országok, zárják a munkaerőpiacaikat(anglia,usa kanada, ausztrália), így felejtős angolul tanulni, hiszen szinte képtelenség lesz ezekben az országokban legálisan munkát vállalni.

Ki hogy látja ezt a kérdéskört?

#munkaerőpiacimobilitás
2017. jan. 12. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a 32-es egyetlen idegen nyelvet nem ismer az európaiak közül, biztos azért ócsárolja ezeket XD
2017. jan. 12. 15:48
 12/53 anonim ***** válasza:
15%
"És még így is megérte a cégnek váltani."-Itthon is megéri a cégeknek váltani, ha valaki kevesebbért is megcsinálja azt amit más. Ez már régóta így megy.
2017. jan. 12. 15:49
 13/53 A kérdező kommentje:
Ez volt a válaszom a 74% -osnak, mert nagyon nem akarta megérteni miért írtam,hogy a migránsok miatt kezd beszűkülni a nyugat-európai munkaerőőpiac így kifejtettem neki, hogy akik kinn élnek nyugat -európában ,mit tapasztalnak.
2017. jan. 12. 15:52
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azon múlik úgyis, hogy TE hol éreznéd jól magad, és mire vágysz. Itthon, külföldön és ha külföldön akkor hol? Kereshetsz 1000 eurót bármelyik országban, de ha nem érzed ott jól magad akkor mi értelme lenne?
2017. jan. 12. 15:55
 15/53 anonim ***** válasza:
89%
Mondom én, a 32-es valszeg egy fia idegen nyelvet nem beszél XD
2017. jan. 12. 15:59
 16/53 anonim ***** válasza:
6%
Sok tróger mégis folyton hasít kifele.
2017. jan. 12. 16:00
 17/53 anonim ***** válasza:
90%

'Sok tróger mégis folyton hasít kifele.'

És te ezen mit csodálkozol? Ha annyira Hawaii lenne az itthoni helyzet, gondolod, fáradoznának a kimenetellel?

2017. jan. 12. 16:01
 18/53 anonim ***** válasza:
88%
És szabadna tudnom, a külföldre távozókat milyen alapon minősíted le? Óh bocs, majd elfelejtettem, most van a troll műszak. Mennyit perkálnak érte? :D
2017. jan. 12. 16:02
 19/53 anonim ***** válasza:
19%
Trógerságjok és életképtelenségjök alapján. Itthon nem tud megélni a paraszt azé hasít kifele. Mer lusta mint egy darab szar.
2017. jan. 12. 16:04
 20/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem hogy troll, csak fáj neki hogy egy idegen nyelvet nem beszél, és nem tudja mennyi előnye származik belőle.
2017. jan. 12. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!