Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pintér szerint jogszerűen...

Pintér szerint jogszerűen járt el Gergényi 2006 őszén. Mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

akadékoskodó narancsosoknak:

[link]

2010. máj. 4. 23:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

szánalmas kétszínű "demokraták"

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK !

2010. máj. 6. 00:21
 22/24 A kérdező kommentje:

Ennyi eszed van, hogy indexet olvasol, agymosott idióta.. olvasd el ezt, [link] , nézegess youtubeon videókat, pl ezt : http://www.youtube.com/watch?v=T3q4lZg_4sI

ez jogszerű? Szerinted le kéne lőni mindegyiket? Mi az anyámér nem takarodsz akkor el egy másik országba? Ezt úgy hívják forradalom, csak van pár ilyen MSZPs f@sz, mint te. '56ban is voltak ilyen kommunista-ivadékok, most is vannak, büszke lehetsz magadra. Az 56osok pedig mellettünk vannak, nem mellettetek. nekem ez elég bizonyíték, hogy igazam van

2010. máj. 6. 01:08
 23/24 bumbi02 ***** válasza:
27%

hát hogyha azt mondod hogy 56ban ez volt, akkor tudod mit? nem állok fel több okt 23.ai ünnepélyen hamegszólal a himnusz

felhivni magukra a figyelmet...hm... ezt csak igy lehet? érdekes hogy másoknak sikerül elérni ezt sztrájkkal... az indexes képekkelmi bajod van? biztos photoshoposok nem? nem lehet csak az indexröl vagy csak a kurucról megismerni az ott történteket... viszont normálisan gondolkozo, reálisan gondolkozo ember látta ami volt...100-150 hülye neki állt vandálkodni, ki élte a törési vágyát majd ráfogtahogy az ahazáért tettemer szar a kormány... tanultál történelmet gondolom... legtöbb hasonló tüntetésnek mi volt a következménye? többnyire tömegbe lövés....

görögországban már 3 halottja van az ilyen tüntetéseknek, ez normális szted??? én meg értem hogy ott állam csöd van, denem ez a megoldás...

magyarországon közel se volt államcsöd csak egyszerüen az embereknek kellett egy kis adrenalin, plusz rájöttek hogy a tömegben nem felismerhetöek igy aztán törtek zuztak...az állam érdekét hol nézte az pl hogy felgyujtottak 1-2 autot?ennek hatására az IMFeltörli az adósságunk? hol szolgálta az állam érdekét az hogybetörtek többüzletet is? holszolgálta azállam érdekeit a tér burkolat felszedése,abarikádépités? lehet csak én vagyok vak hogy ezt nem látom át hogy egy ilyen törés zuzás mien jól megoldottaa helyzetet....

2010. máj. 6. 16:32
 24/24 anonim ***** válasza:

tájékozatlan vagy, ostoba, elfogult, szélsőséges, buta, primitív, tele agresszívítással. remélem, nincs gyermeked, aki ezt öröklhetné :) szép napot méregzsák :)

u.i. próbálj meg néha m@szturbálni, ha már nem szexelsz. hátha levezeted ezáltal az anyukád által rádruházott világfájdalmad :)

2010. júl. 13. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!