Pintér szerint jogszerűen járt el Gergényi 2006 őszén. Mit szóltok?
szánalmas kétszínű "demokraták"
EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK !
Ennyi eszed van, hogy indexet olvasol, agymosott idióta.. olvasd el ezt, [link] , nézegess youtubeon videókat, pl ezt : http://www.youtube.com/watch?v=T3q4lZg_4sI
ez jogszerű? Szerinted le kéne lőni mindegyiket? Mi az anyámér nem takarodsz akkor el egy másik országba? Ezt úgy hívják forradalom, csak van pár ilyen MSZPs f@sz, mint te. '56ban is voltak ilyen kommunista-ivadékok, most is vannak, büszke lehetsz magadra. Az 56osok pedig mellettünk vannak, nem mellettetek. nekem ez elég bizonyíték, hogy igazam van
hát hogyha azt mondod hogy 56ban ez volt, akkor tudod mit? nem állok fel több okt 23.ai ünnepélyen hamegszólal a himnusz
felhivni magukra a figyelmet...hm... ezt csak igy lehet? érdekes hogy másoknak sikerül elérni ezt sztrájkkal... az indexes képekkelmi bajod van? biztos photoshoposok nem? nem lehet csak az indexröl vagy csak a kurucról megismerni az ott történteket... viszont normálisan gondolkozo, reálisan gondolkozo ember látta ami volt...100-150 hülye neki állt vandálkodni, ki élte a törési vágyát majd ráfogtahogy az ahazáért tettemer szar a kormány... tanultál történelmet gondolom... legtöbb hasonló tüntetésnek mi volt a következménye? többnyire tömegbe lövés....
görögországban már 3 halottja van az ilyen tüntetéseknek, ez normális szted??? én meg értem hogy ott állam csöd van, denem ez a megoldás...
magyarországon közel se volt államcsöd csak egyszerüen az embereknek kellett egy kis adrenalin, plusz rájöttek hogy a tömegben nem felismerhetöek igy aztán törtek zuztak...az állam érdekét hol nézte az pl hogy felgyujtottak 1-2 autot?ennek hatására az IMFeltörli az adósságunk? hol szolgálta az állam érdekét az hogybetörtek többüzletet is? holszolgálta azállam érdekeit a tér burkolat felszedése,abarikádépités? lehet csak én vagyok vak hogy ezt nem látom át hogy egy ilyen törés zuzás mien jól megoldottaa helyzetet....
tájékozatlan vagy, ostoba, elfogult, szélsőséges, buta, primitív, tele agresszívítással. remélem, nincs gyermeked, aki ezt öröklhetné :) szép napot méregzsák :)
u.i. próbálj meg néha m@szturbálni, ha már nem szexelsz. hátha levezeted ezáltal az anyukád által rádruházott világfájdalmad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!