A Jobbik szerintetek is lejáratta magát? Miért foglalkozik a baloldallal egyáltalán?
Sajnos ha megnézek egy Vona Gábor interjút a kérdésben, bár nem mondja ki egyértelműen az összefogást, de ilyenkor azt vártam volna tőle, hogy kommunistázik, és lehúzza nagyon a nemzetellenes oldalt, elmondja, hogy rosszabb, mint a Fidesz, ennek ellenére össze-vissza kertel, hogy így meg úgy lehetne együttműködni.
Régebben konstruktív ellenzéki irányt határoztak meg, de átmentek destruktív taktikázásba.
Az MSZP-s, DK-s, egyéb kispárti szavazók felé nyitnak.
Rengeteg olyat követtek el, ami az én szememben bűn:
-Nem szavazta meg az alkotmánymódosítást
-Sajnálta a Népszabadságot, ahelyett, hogy örömüket fejezték volna ki a megszűnés miatt
-Hanukát kívánt
-Kitette Novák Elődöt
-Olyan alakokkal tervezget összefogást, mint Gyurcsány, Botka, Tóbiás József, Juhász Péter
-Kacérkodik Heller Ágnessel, Kálmán Olgával, és hasonlókkal, hogy nem sülne le a bőr a képéről
-Fontosabb a hatalom, mint az eddig képviselt elvek
Én régebben szimpatizáltam velük, de most már alig várom, hogy 2018-ban a Fideszre szavazzak, hogy gyengítsem őket is, és az újdonsült barátjaikat, az MSZP, DK, Együtt, PM, LMP pártokat.
".....azt vártam volna tőle, hogy kommunistázik, és lehúzza nagyon a nemzetellenes oldalt, elmondja, hogy rosszabb, mint a Fidesz"
Ez a te értelmi szintedet mutatja.
"Régebben konstruktív ellenzéki irányt határoztak meg, de átmentek destruktív taktikázásba."
Ez azt, hogy gőzöd sincs mit jelent a "konstruktív ellenzék" (egyébként ahhoz, hogy egy ellenzék konstruktív legyen, ahhoz a kormánypártnak is annak kell/kéne lennie)
"...alig várom, hogy 2018-ban a Fideszre szavazzak, hogy gyengítsem őket is..."
Ez pedig azt, hogy ez a kérdés nem más, mint provokáció (ja, meg agyhalott szektás is, de az mellékes).
Az ilyen emberek miért nem bírják megállni, hogy ne buktassák le magukat!?
"de ilyenkor azt vártam volna tőle, hogy kommunistázik, és lehúzza nagyon a nemzetellenes oldalt, elmondja, hogy rosszabb, mint a Fidesz, ennek ellenére össze-vissza kertel, hogy így meg úgy lehetne együttműködni."
Igen, bármilyen furcsa számodra, létezik együttműködés is képzeld!
Elképzelhető, hogy a politika nem feltétlen csak egymás szapulásából áll...húúúha. Ezt már egy kétbites jobber agy nehezen tudja feldolgozni.
Állításaid jó 2/3-a meg úgy hazugság, ahogy van. De a magadfajtától már ezt is megszoktuk!
Most pedig ülj le szépen és csináld meg a házidat holnapra!
menj és szavazz a fideszre.eddig is rájuk szavaztál,ezután is rájuk fogsz.mennyit kapsz a fidesztől a bérkommentelésért?(legközelebb ne told túl a szövegedet mert így hamar lebuksz.)
Én valószínűtlennek tartom, hogy annyira össze akarnának állni a ballibekkel.
Ha csak direkt nem akarják magukat kinyírni, de tisztában lehetnek vele, hogy ez ezzel járna.
Amúgy sem kötelező a fidesz előtt lefeküdni mindenben nekik szerintem! :)
A Jobbik nem fog összeállni a lebőgöttekkel, csak a Fidesz szeretné összefektetni Vonát meg Gyurcsányt.
A baloldal még abban reménykedik, hogy a Jobbik hátán újra a húsosfazék közelébe tudnának kerülni, de ilyen nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!