Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek egy "fapados"...

Szerintetek egy "fapados" Olimpia is csődbe vinné az országot?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy csak arra költene az ország, ami tényleg kell, pl.: létesítmények felújítása, fejlesztése, építése.

Ellenben a megnyitó meg a záróünnepségekre, csak nagyon minimálisan költenénk, mellőzve a rongyrázást.

Szóval arra lennék, hogy egy okosan átgondolt, kisebb költségvetéssel bíró Olimpiába is beleroskadna az ország, vagy ez megoldható lenne szerintetek? (most vegyük ki a képletből a Fidesz rablóbandáját)

2017. jan. 9. 14:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%
A brazilok pl. a vb meg az olimpia nélkül is majdnem csődbe mentek, aztán megtartották mindkettőt, de a csőd még mindig nem jött el. És ne higgyük, hogy bármelyik dél-amerikai ország kevésbé korrupt, mint a miénk.
2017. jan. 10. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

"És ne higgyük, hogy bármelyik dél-amerikai ország kevésbé korrupt, mint a miénk."

Hát akkor...nyugodtan lehet csinálni a korrupciót!

2017. jan. 10. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

"És ne higgyük, hogy bármelyik dél-amerikai ország kevésbé korrupt, mint a miénk."

Igen, azt bírom, amikor ilyenekkel próbálják meg jobbosék relativizálni a korrupciót. "Hát máshol is van."

2017. jan. 10. 19:52
 14/20 A kérdező kommentje:

12,13

Szerintem a 11-es arra gondolt, hogy ha a brazilok még kb ugyanekkora korrupcióval sem szakadtak bele a Foci vb-be meg az Olimpiába, akkor mi miért buknánk.

Nem azt írta, hogy rendben van a korrupció.

Értő olvasás...

2017. jan. 10. 20:50
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

"Nem azt írta, hogy rendben van a korrupció.

Értő olvasás..."

Igen, abból egyes neked!

Azt írta, hogy a korrupció nem akadálya az olimpiarendezésnek, annak figyelembe vétele nélkül is rendezhetünk olimpiát.

Szerintem pedig ha ebben az országban csak a létező egyetlen probléma a korrupció lenne, akkor sem lenne szabad olimpiát rendezni...

2017. jan. 10. 22:45
 16/20 A kérdező kommentje:

15

Na most érezni, honnan fúj a szél. :)

2017. jan. 10. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Hát igen, a szövegértés nem megy. Vagy hát direkt nem érti a válaszoló ugyebár, pedig érthetően írtam, meg a kérdező is el is magyarázta szegénynek, de mindegy. :)
2017. jan. 15. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:
48%

"Vagy hát direkt nem érti a válaszoló ugyebár, pedig érthetően írtam, meg a kérdező is el is magyarázta szegénynek, de mindegy. :)"

Ergo mindenki hülye csak te nem... Értem. :)

2017. jan. 16. 08:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Bakker 66%-os ne égesd magad, mert a beidézett mondatot se értetted meg a hozzáfűzött kommented alapján. Atya ég, nem csoda, hogy szarul teljesít az ország diáksága a PISA teszteken. Gondolom te is az a típus vagy, akinek a tanár legszívesebben szólna, hogy inkább maradjon otthon aznap, mert nagyon rontod majd a statisztikát.
2017. jan. 16. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:

11-es!

De azt is vedd figyelembe, hogy a brazil gazdaság a világon a 9. legnagyobb, míg Magyarországé az 58.

(A méretkülönbség 15-szörös)

forrás:

[link]

2017. jan. 19. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!