Szerintetek egy "fapados" Olimpia is csődbe vinné az országot?
Arra gondolok, hogy csak arra költene az ország, ami tényleg kell, pl.: létesítmények felújítása, fejlesztése, építése.
Ellenben a megnyitó meg a záróünnepségekre, csak nagyon minimálisan költenénk, mellőzve a rongyrázást.
Szóval arra lennék, hogy egy okosan átgondolt, kisebb költségvetéssel bíró Olimpiába is beleroskadna az ország, vagy ez megoldható lenne szerintetek? (most vegyük ki a képletből a Fidesz rablóbandáját)
"És ne higgyük, hogy bármelyik dél-amerikai ország kevésbé korrupt, mint a miénk."
Hát akkor...nyugodtan lehet csinálni a korrupciót!
"És ne higgyük, hogy bármelyik dél-amerikai ország kevésbé korrupt, mint a miénk."
Igen, azt bírom, amikor ilyenekkel próbálják meg jobbosék relativizálni a korrupciót. "Hát máshol is van."
12,13
Szerintem a 11-es arra gondolt, hogy ha a brazilok még kb ugyanekkora korrupcióval sem szakadtak bele a Foci vb-be meg az Olimpiába, akkor mi miért buknánk.
Nem azt írta, hogy rendben van a korrupció.
Értő olvasás...
"Nem azt írta, hogy rendben van a korrupció.
Értő olvasás..."
Igen, abból egyes neked!
Azt írta, hogy a korrupció nem akadálya az olimpiarendezésnek, annak figyelembe vétele nélkül is rendezhetünk olimpiát.
Szerintem pedig ha ebben az országban csak a létező egyetlen probléma a korrupció lenne, akkor sem lenne szabad olimpiát rendezni...
15
Na most érezni, honnan fúj a szél. :)
"Vagy hát direkt nem érti a válaszoló ugyebár, pedig érthetően írtam, meg a kérdező is el is magyarázta szegénynek, de mindegy. :)"
Ergo mindenki hülye csak te nem... Értem. :)
11-es!
De azt is vedd figyelembe, hogy a brazil gazdaság a világon a 9. legnagyobb, míg Magyarországé az 58.
(A méretkülönbség 15-szörös)
forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!