Komolyan gondolják egyesek, hogy 2018ban kormányváltás lehet?
Ja.
Vannak ilyen idealisták, akik nem tudják, hogy működik körülöttük a világ.
Jelenlegi pártokkal biztos nem.
Ha valaki leváltja a FIDESZT, akkor az egy teljesen új párt lesz, aki a nem szavazókat fogja megfogni.
Ha ez pedig megtörténik szerintem nem csak a Fidesz fog menni, hanem kb mindenki le fog szerepelni. (Megy velük a rendszer)
Kire váltsuk le a Fideszt, vagy mire? A DK-t és az MSZP-t támogató emberek mentalitását sem értem. Az MSZPből alakult ki a DK, magyarul osztódásal szaporodott hogy nagyobb legyen a szavazótábora. És annyira ócsárolta mindenki hogy a végén Fidesz 2/3ad lett, mert tönkretették az országot. Komolyan azokat a személyeket akarjátok visszatenni a bársonyszékbe akik miatt Fidesz 2/3ad lett? Jelenleg a Fidesznél nincs alkalmasabb párt.
Ha a Jobbik az MSZPvel és a DKval közösködne akkor a Jobbikos és a hírös DK MSZP szavazók száma is csökkenhet. Az is benne van a pakliban.
Én a 3 említett párt közül egyiket sem látnám szívesen az ország élén.
Olvassátok el ezt a Solymosi Frigyes interjút:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!