Szeretnétek-e ha 2010-ben is Sólyom Lászlót választanák meg köztársasági elnöknek?
2010. máj. 4. 17:32
2/13 anonim válasza:
Nem. Nem elég tökös. Nem mert átmenni a Felvidékre, mert betojt Ficóék ijesztgetésétől. Ilyen elnök nem kell nekünk még öt évig.
3/13 anonim válasza:
100% hogy nem!
Túl erős a fidesznek, mert nekik egy olyan kell aki nem aggályoskodik annyit! Pld vagyon adó, vizit díj!
Hogy nézne ki hogy az MSZP nél elmeszelte, a fidesznél meg átengedi egy egy halvány módosítással?
Ezt tudja ólyom is, és mindenki aki látja mire is készűl a fidesz.
5/13 jamesbond válasza:
NEM !
Inkább bíróság elé kéne állítani, mert folyamatosan megszegte az alkotmányt. És mivel volt alkotmánybíró is, csak szándékosan tehette, és ez súlyosbító körülmény.
Szégyen az az ember!!
6/13 anonim válasza:
eddig sem volt alkalmas a posztjára.
7/13 doboszoli válasza:
G.Árpi bácsi magasra tette a lécet, eddig még Mádl, és Sólyom is leverte.
Pártfüggetlen vagyok, és árja....
Z.
9/13 anonim válasza:
Nekem nem volt vele semmi bajom, szerintem lehetne megint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!