Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor volt szilveszterkor a...

Mikor volt szilveszterkor a Reina klub elleni terrortámadás Törökországban, orbán viktor együttérzését fejezte ki. A halálra fagyott magyar embereket miért nem sajnálja?

Figyelt kérdés

39 halott miatt. Törökök miatt.

80 halálra fagyott magyar ember miatt miért nem fejezi ki az együttérzését?

[link]

Ez akárhogy számolom, több, mint a duplája. Ráadásul ezek az emberek szenvedtek akkor is amikor éltek. A Reina klubban viszont full gazdagok voltak.

Miért ilyen undorítóak a magyar politikusok, hogy a külföldiek miatt szolidaritás, együttérzés, meg minden franc, de a magyarok le vannak tojva? Miért nem törődik senki ezekkel az emberekkel? Milliárdokat költenek baromságokra, meg lopkodnak, miközben kint emberek fagynak halálra. Miért nincs bűntudatuk, hogy lehetnek ilyen emberek?

2017. jan. 6. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hiába hőbörögsz, nem a politikus dolga ezzel foglalkozni.

Ilyen esetek mindenhol vannak, nem lehet velük mit kezdeni, mert kerülik a munkát, csak a segélyt várják.

Lehet a magyar fizetésből nem lehet dőzsölni, de alapszinten meg lehet belőle élni.

Ott vannak a munkásszállók, 30 ezerért már van szoba.

Pesten meg röhögve lehet keresni 120-130 ezret.

Innentől kezdve nincs miről beszélni.

2017. jan. 6. 20:09
 12/13 mannnocska ***** válasza:

Jaj latjatok ezert utalom a libsiket, es ezert vagytok ostobak. Eddig egy foggalmatlan se tudott erdemben arra reagalni amit irtam. Konkretan most olvasson vissza mindenki, es mutasson egy olyan hozzaszolast, amiben nem valami mosott agyu lipsiccc epp kitalalja az en elettortenetemet, politikai bealitottsagomat, dolgokrol a velemenyem, vagy a multam.

Ezert vagytok szanalmasak, es ezert lehetetlen komolyan venni titeket. Egyszer nem lattam meg olyat, hogy egy libshit megkerdezte volna:

Na es akkor te mit gondolsz errol?

Es hogy vegighallgatott volna. Komolyan mondom egyetlen egyszer nem talalkoztam ilyennel.

Az a lenyeg hogy gyorsan bekategorizaljanak, inzultaljanak, neveken szolitsanak, demonizaljanak. Pusztan demagogia agy nelkul. Ez konkretan bigottsaggal van nyakonontve, hogy teljes legyen a repertoar.

Ez az, ami a modern kor cenzuraja. Es hogy lassuk mennyivel gyarlobb, es felelmetesen butak az ezt kiszolgalo emberek:

Regen legalabb intezmenyesitett cenzura volt, volt egy ezzel foglalkozo ember, es ezt csinalta. Ma? Ma megvalosul az oncenzura, es a tulbuzgo, elvakult libshitek cenzuraja, aki ha nem tetszo dolgot hall, megtamad, beled folytja a szot a fentebb felsorolt eszkozokkel. Karaktergyilkossag, es cenzura a felso fokon.

Es meg hogy mindig ertsuk a helyzet komolytalansagat:

En vagyok a szemetlada, mert ki merem mondani, hogy szerencsetlen emberek halalat hasznalod fel politikai celbol. Es ami a legridegebb az egeszben, hogy nem is penzert csinalja. Ez a kerdezo valoszinuleg egy atlag kismajom, aki annak ellenere hogy nem fuzi erdek se hozza, politikai propagandat terjeszt. Munkaidoben. De amugy rohadt szarul elhet a gyerek. Vagy csak berkommentelo, bar ezt azert ketlem.

Mindez amit leirtam iskolapelda ra ez a kerdes. Csokoltatom a kis buksitokat! :D

2017. jan. 6. 23:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Manócska én nem vagyok libsi és még egyszer meg ne próbálj mocskos fsznak nevezni!!!!!

A politikusokkal az a baj, hogy stadionokat építenek ahelyett, hogy munkalehetőséget és segítséget biztosítanának a rászorulóknak. Fűtött gyep van azokban a szarokban, miközben emberek fagynak halálra. De természetesen meg nem nyitnák befogadóhelynek, legalább amíg ilyen rohadt hideg van. A többi pénzt meg ellopkodják, meg rogán antal helikopterezik. Meg az egészségügy helyzete is borzasztó.

Ebben az országban rengeteg pénz van, csak egyik felét ellopják, másikat meg hülyeségekre költik.

2017. jan. 7. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!