Csak szerintem néz ki jobban Kövér László bajusz nélkül?
Figyelt kérdés
Pedig én kvázi ellenzéki vagyok, de ezt egy jó PR fogásnak tartom. Fiatalítja, emberi külsőt kölcsönöz neki a tar arc.2017. jan. 5. 20:12
1/10 anonim válasza:
Nem igazán néz ki jobban, mert hiába jóképûbb így, de kicsit még Kövér.
2/10 anonim válasza:
A hámozott narancs vagy a hámozatlan a finomabb? Így is úgyis keserű, mert a héjából mindig marad rajta egy kevés.
3/10 anonim válasza:
Hogy lehet valaki "kvázi ellenzéki"? :)
4/10 anonim válasza:
Hááát, nemtom. Akit arcszőrzettel szoktak meg, az mindig hülyén néz ki, amikor a szőrzettől megszabadul. Feleségem nem látott engem bajusz, gyerekeim nem láttak szakáll nélkül, amikor hirtelen felindulásból simára borotválkoztam. Volt is nagy megbotránkozás. Kockázatos!!!
5/10 Pro Patria válasza:
Lehet, hogy Trump szabta elő.:D
6/10 anonim válasza:
Biztos ő meg az USA rajongója. Azért ez a fenemód fizimiska váltás XD
7/10 anonim válasza:
Szerintem bajusz nélkül, nem Kövér a Kövér, sokan talán fel sem ismerik. Amíg meg nem szólal...
9/10 anonim válasza:
Fiatalítja, de nem tartom PR fogásnak, mert neki pont az a bajusz volt az egyedi ismertető jele, hozzátartozott erősen.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki jól bajusz nélkül, örülök is, hogy megint növeszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!