Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP valóban egyszer sem...

Az MSZP valóban egyszer sem élt vissza az 1994-1998 közötti ciklusban a kétharmadból adódó hatalmával? Úgy olvastam, hogy kormányzásuk kezdetén kijelentették, csak ellenzéki együttműködés esetén módosítanak kétharmados törvényeket.

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es:

Kénytelenek voltak, mert az MSZP-nek egyedül nem volt 2/3-a, az SZDSZ folyton zsarolta hogy ha nem tesznek meg amit akarnak akkor kilépnek a koalícióból.

Demokrácia sosem volt itthon, akkor sem, tudom az idő mindent megszepit sokaknál.

2017. jan. 5. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

"Kénytelenek voltak, mert az MSZP-nek egyedül nem volt 2/3-a, az SZDSZ folyton zsarolta hogy ha nem tesznek meg amit akarnak akkor kilépnek a koalícióból.

Demokrácia sosem volt itthon, akkor sem, tudom az idő mindent megszepit sokaknál."

jajj menj már.. ne demagógiát csinálj..

Amúgy akkor úgy látom nálad meg mindent megrondít, az mivel jobb?

2017. jan. 5. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
#1Tökmindegy, a lényegen nem változtat: a szemét "ballipsik" nem "szabtak magukra" mindent.
2017. jan. 5. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem ballipsiztem, de nem voltam sosem MSZP-SZDSZ szimpatizáns, mert ez egy kényszer koalíció volt. Ez volt a legrosszabb, ami történhetett 1994 után, és emiatt, ezzel szemben határozta meg magát a FIDESZ-FKGP-MDF, később csak a FIDESZ. Az is tény, hogy a FIDESZ rendkívül pofátlanul él vissza a hatalmával és az alkotmánnyal, de ne legyünk már ennyire elfogultak, hogy mindenért csak a FIDESZ hibás, ez annyira buta mikor "bukott baloldal"-lal jönnek.

Mindegy MSZP-SZDSZ tény, hogy nem élt vissza az alkotmánnyal, de ettől még nem lesznek hiperszuperek, csupán a Horn-kormányhoz képest voltak sokkal rosszabb baloldali kormányok.

2017. jan. 5. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

72%

ebből most frankón nem értek semmit. Gőzöm nincs ezzel mit akarsz üzenni, mert össze vissza beszélsz. Ez nem beszólás, csakjelzem hogy nem értem hogy most kivel van baj, mit cáfolsz meg, mit kifogásolsz.

2017. jan. 5. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14: Én azt nem is állítom, hogy "hiperszuperek" voltak, csak azt, amit lényegében te is írsz: nem éltek vissza olyan pofátlanul a hatalmukkal, mint a Fidesz.
2017. jan. 5. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a Fidesz-re szavaztam, de TÉNY, hogy eddig semelyik kormány nem élt vissza olyan gátlástalanul a megszerzett hatalommal, mint a Fidesz.

(Rákosiék óta.)

2017. márc. 5. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!