Ha egy szír erőszakol nőt abból miért csinálnak médiaszenzációt, és ha egy magyar abból miért nem?
Nagyon fura eset. Szórakozóhely, pénzesnek kinéző külföldi, beleegyezés, kiderül csóró Szír lett Onassziszból..Könnyen lehet hogy csak elszámolási vita lehetett. És mielőtt valaki elkezdene anyázni, szerintem akkor is egy büdös qva az a nő aki fél óra után dugni megy egy idegennel, ha ingyen teszi.
Egy aktuális vicc:
Prosti bemegy a bankba felváltani a 100 dollárost.
Hölgyem, ez a 100dolláros hamis, mondja a pénztáros.
Segítség! Engem megerőszakoltak!
"12"
Nem tudom hogy rám gondoltál, mert lehet közben nőtt az ázsióm és már 67%. De engem lipsizni azt személyes sértésnek veszem. De azért érzed te is, hogy nem teljesen ugyan az a szitu, mint amikor az utcabálon önfeledten ünneplő lányokat körbevesz 8-10 kiéhezett, nyálát csorgató szarab kan és kajakra megerőszakolja. Úgy néz ki az a helyzet, volt beleegyezés, csak a szírszar kicsit "ANÁL"is többet akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!