Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy szír erőszakol nőt...

Ha egy szír erőszakol nőt abból miért csinálnak médiaszenzációt, és ha egy magyar abból miért nem?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor történt, hogy egy szír "erőszakolt" magyar nőt. Beleegyezéses volt az aktus, csak kissé beindult a szír gyerek és emiatt a nő feljelentette erőszakért. Komolyan mondom komédia az egész. Naponta vannak tényleges nemi erőszakok amiket magyarok követnek el, de még csak egy megyei napilap se hozza le. Nagyon érdekes.
2017. jan. 4. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon fura eset. Szórakozóhely, pénzesnek kinéző külföldi, beleegyezés, kiderül csóró Szír lett Onassziszból..Könnyen lehet hogy csak elszámolási vita lehetett. És mielőtt valaki elkezdene anyázni, szerintem akkor is egy büdös qva az a nő aki fél óra után dugni megy egy idegennel, ha ingyen teszi.

Egy aktuális vicc:

Prosti bemegy a bankba felváltani a 100 dollárost.

Hölgyem, ez a 100dolláros hamis, mondja a pénztáros.

Segítség! Engem megerőszakoltak!

2017. jan. 4. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
66% - os micsoda sületlenségeket képes öszzehordani hogy mentse a libsi nézeteit,,!
2017. jan. 4. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
2017. jan. 4. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"12"

Nem tudom hogy rám gondoltál, mert lehet közben nőtt az ázsióm és már 67%. De engem lipsizni azt személyes sértésnek veszem. De azért érzed te is, hogy nem teljesen ugyan az a szitu, mint amikor az utcabálon önfeledten ünneplő lányokat körbevesz 8-10 kiéhezett, nyálát csorgató szarab kan és kajakra megerőszakolja. Úgy néz ki az a helyzet, volt beleegyezés, csak a szírszar kicsit "ANÁL"is többet akart.

2017. jan. 4. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem rád gondoltam.
2017. jan. 4. 21:45
 16/16 anonim ***** válasza:
ezer bocs és anyamedve
2017. jan. 4. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!