Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan vándoroltak ki Magyaror...

Hányan vándoroltak ki Magyarországról?

Figyelt kérdés

Sokan mást mondanak. Valaki szerint 300-400 ezer valaki szerint 1 millió.

Tényleg drámai a helyzet vagy csak túloznak?

2017. jan. 4. 08:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Miért ne azért fizessen adót máshol, hogy korszerű orvosi ellátást, jó oktatást, tiszta utcákat, jobb közlekedést kapjon amellett, hogy megszabadul a rakás negativitástól és tehetetlenségtől ami itt éri?"

Tökéletesen egyetértek. Tökéletes bizonyíték ez arra, hogy az emberek nem csak a pénz miatt vándorolnak ki.

Nem kellene végre ezeket számonkérni itthon a vezetőinktől?

De egyébként amit írtam attól még áll: akik most tapsolnak a kivándorláshoz, de minimum nem tartják problémának, azok majd koppannak, ha összeomlik a nyugdíjrendszer meg a TB ellátás, a járulékbefizetések kiesése és az egyre több ellátásra szoruló miatt.

2017. jan. 4. 13:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
#9: Na ja, gondolom, ha rajtad múlna, újra lenne "Vasfüggöny" , meg átvennél még pár hasonló ötletet a "múltrendszerből".
2017. jan. 4. 13:18
 23/28 anonim ***** válasza:
76-os, ennek írtam, hogy 5 percen belül meg is lincselnék, ha megpróbálná bevezetni :D
2017. jan. 4. 13:27
 24/28 anonim ***** válasza:
A pontos szamot nehez megmondani,mert sokan bar Mas eus orszagokban dolgoznak de tenylegesen Magyarorszagon elnek,ezalatt azokat ertem akik hetenkent vagy kethetebkent ingaznsk.EGYEBKENT en is kb felmilliora saccolnam,Mivel a 2015os Brot hivatal statisztiksja szerint 98 ezer,magyar allampolgarsagu adofizeto volt Nagy Brittaniana es Ebben azok a hatten tali magyarok is benne vannak akik felvettek a magyar allampolgarsagot es a magyar utlevellel jekentketem be.tehat a "LOndon a masodik legnagyobb magyar varos"egy mitosz.
2017. jan. 4. 23:53
 25/28 anonim ***** válasza:
9 es ne izgasd magad . nem ozonlenek visszafele a magyarok.regebben a nyugdijasok kozul sokan hazatelepultek de mostanra se a kozbiztonsag sem az egeszsegugy nem vonzo annyira hogy hazavigyek a nyugdijukat. en 30 eve nem elek ott de meg latogatoba sem vagyom vissza. egy latogatas eppen eleg volt 17 evvel ezelott.
2017. jan. 12. 06:44
 26/28 anonim ***** válasza:
01-04 08:49 A nyugdíjaddal együtt te szerencsétlen MSZMP-s!
2017. febr. 2. 21:29
 27/28 anonim válasza:
Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell.
2018. márc. 22. 02:25
 28/28 anonim ***** válasza:

ahogy gondolod 27 es.

egyeni dontes, es en mar dontottem tobb mint 30 eve. en nem ohajtottam sose martir lenni viszont szeretek jol elni. eert jottem el;-))) eletem legjobb dontese volt.

2018. márc. 22. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!