A Fidesz-KDNP jó teljesítménye levonható a tendenciákból?
Én ugyan nem értek a gazdasághoz és fogalmam sincs, hogyan élnek az emberek az országban. Viszont a számoknak, a megalapozott matematikai, gazdasági statisztikáknak hiszek. Minek másnak ? A számok alapján jól állunk. [link]
Hallani szkeptikusoktól ezen az oldalon is, hogy az elvándorlás a rossz életkörülményeket jelenti, de ez nem így van szerintem. Mindenki ha teheti elmegy külföldre, ha több pénzt kap. A szocializmusban egyik cégtől a másikhoz ment, mert picit több volt az órabér, pedig akkor nem panaszkodhattunk. Nem volt munkanélküliség, hajláktalanság, mégis mobilis volt a népesség. Ma is az. Persze, hogy elmegy egy orvos 10x annyiért, de ez nem azért van, mert itt nem élne jól.
Az, hogy háztartásonként 10 milliós a megtakarítás és csak 2016-ban 867 milliárd forintot tettek félre a háztartások, nem azt jelenti rosszul élnénk. Ráadásul egyre többet takarítunk meg folyamatosan : [link]
Ez nem azt jelenti, hogy rosszul élünk vagy egyre rosszabbul. Lehet tévedek, de levonható a kormány folyamatos jó teljesítménye a tendenciákból?
utolsó: Amit mondasz értelemszerű. Azonban nem mindegy, hogy az adott helyzetben melyik kormány milyen propagandát tud felmutatni a helyzet (számára kedvező) kezeléséhez.
Például:
Abban szerintem nem nagyon lehet vitatkozni hogy a Fidesznek van a legerősebb PR gépezete, ez így volt amióta vannak. Azonban mostanra olyan dolgok vannak kilátásban pl. hogy a médiapiac nagy részét nem pusztán befolyásolják embereikkel, hanem konkrétan megvásároltatták strómanjaikkal és gondolom ennek még nincs vége.
Ami azonban a legvisszataszítóbb, hogy miután szanaszét plakátozták az országot kék plakátokkal a múltkor, most kijelentik hogy megregulázzák a közterületi médiát és megtizedelik a plakátfelületeket. Ja és ami meg megmarad, azt az ellenőrzésük alatt álló cégek kezelik. Lásd dohánypiac. Szerinted hány plakáthelyet adnak majd el az ellenzéknek? De tudok már megtörtént sztorit is. A szomszédban, Dunakeszin amikor a Tuzson legutóbb polgármesteri választásra kampányolt, a plakáthelyek 90 százalékát alapból csak neki adták oda. Nesze. Ez egy klasszikus autokrata sztori. Látszólag és jogilag demokrácia, gyakorlatilag pedig azt és úgy propagálnak, amit és ahogy ők akarnak és ott ahol akarják.
Szóval, csak annyit akartam ezzel mondani, könnyű úgy fenntartani a szép látszatot és a támogatottságot, ha lassan minden a zsebükben van. Nincs azzal baj ha sokan támogatják a Fideszt. De ha a manipulációk következtében elferdül a valóság (már megtörtént), akkor az majdnem visszafordíthatatlan. Ez sztem egy nagyon veszélyes talaj.
# 21/22 Időpont ma 12:41
"A választópolgár személyes döntése/véleménye/szavazata racionális."
"Nagyon csípi a szemét valami, vagy megbocsájtó egy politikussal szemben. Pl. 2010-ben Öszödöt (és az előző 4 évet) nem bocsájtották meg az MSZP-nek. 2014-ben az újraválasztott Fidesznek megbocsájtották az előző 4 év hibáit, vétkeit, bűneit."
Sikerül saját magadat meghazudtolnod. Gratulálok.
# 24/24 Időpont ma 19:34
A Göebbelsi propaganda hatásosabb, mint bármilyen híroldal, tökmindegy merre húz. Csak épp undorítóbb is.
Ez van. Egy részletes oktatáspolitikai cikk szart sem ér azzal szemben, hogy minden a libsik vagy a mexikóiak hibája, és pfuj-pfuj.
# 26/28 Időpont ma 20:09
Sajnos nem csak az ellenvéleményen múlt. Láthatod, most is hiába érvel bárki az olimpia ellen, az máris hazaáruló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!