Nem gondoljátok jogtalannak a határon túli magyar szavazási jogát? Miért dönthetnek olyan emberek az életünkről, akik nem is itt élnek?
Szekelykent mondanam hogy nem jogos. Ahogy az sem hogy rengeteg roman is szavaz kulfoldrol a roman politikaban, de kozel sincs ekkora viszhangja itt.
Es meg valami, a sajat szavaitokkal irjatok hogy 122.588, ez kozel sem az osszes hataron tuli magyarokat jelenti, szoval tessek szives legkozelebbi ocsarolasnal nem mindenkit egy kalap ala venni.
Az meg a masik poen mikor mindenki elsuti a koltozzan ide, itt adozzon meg lakjon es blablabla, de amint atlepjuk a hatart mar hallom is a "na megjottek a romanok" szoveget... Dontsetek el hogy mit akartok.
#20: Ha idejönnek jár nekik a 90%-os kedvezmény a tömegközlekedésre magyar kártyával (ja a kisgyerekeknek és időseknek meg ingyenes is). Neked hol jár 90%-os kedvezmény manapság?
Ezt csak azért mondom hogy tudjál róla. Mert valószínűleg nem tudsz.
Nekem élnek rokonaim USA-ban. Csak a szépet és jót hallják a Vikiről.
Mondták is, hogy "ugye az Orbánra szavaztatok?".
Amikor leírtam nekik hogy milyen undorító, meggondolatlan dolgokat művelt, hogy több milliós kárt okozott nekünk a diktatorikus módszereivel csak családon belül, akkor nem hitték el.
Reakciójuk:
Biztos nem úgy van az ahogy én gondolom, írjak a Viktornak levelet, majd megoldja.
Tiszteletlen vagyok stb.
Na aki csak a médiában hall az MO politikájáról annak tényleg szép lehet.
De nézzünk egy példát.
A jelentések szerint a munkanélküliség nagyon alacsony.
A valóságban, ha nem találsz munkát mehetsz dolgozni havi 50.000Ft-ért és rögtön nem vagy munkanélküli.
Ha nem vállalod el, akkor sem leszel munkanélküli, hanem kihúznak a rendszerből, szóval sehogy nem leszel munkanélküli.
De részletezhetném a nyerőgép, trafik, kaszinó, föld árveréses mutyizásokat, ápolási segély, rokkant nyugdíj eltörlését stb.
Az a hülye, aki még Magyarországon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!