Gyurcsány tényleg mondott ilyet? Facebookon láttam szóval azért kérdezem mondjuk nem esik nehezemre elhinni sajnos.
Nem. De persze mikor ezt kitalálták bevette a fél ország.
Trianont sosem nevezte jogosnak, és a határontúliaknak semmi köze mondat is csak azért van így fogalmazva mert így bicskanyitogató. Arról volt szó, hogy a belügy lényegében mindegy milyen annak aki a határonkívül él. Csak szavazati és strukturális aránytalanságot jelent a kettős állampolgárság. Ezérrt nem így hanem a kiterjedő európai unió lehetőségeit kihazsnálva kell a magyar nemzetet újra egyesíteni.
Igen. Meg olyat is mondott, hogy legszívesebben megnyitná Budapesten a pokol kapuit, mert ő annyira gyűlöli Magyarországot és Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat, a Mennyei Seregek Főparancsnokát.
Hát igen, ilyen gonosz ez a Gyúrcsán! Most már mind tudjuk! Lebuktál Gyúrcsán!!!
Köszönöm a választ.
#5 azért kérdeztem mert Facebookon láttam és tudjuk mennyire hiteles forrás viszont simán kinéztem volna belőle ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!