Szerintetek is olyan béna húzás Ókovács Szilvesztertől, hogy minden évben az elsőként született gyereknek ajándékot visz az Opera nevében?
Figyelt kérdés
szerintem ez csak egy burkolt reklám, ami igazából arról szól, hogy bekerüljön a TV-be2016. dec. 31. 08:05
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez lenne a célja, hiszen előzőleg a TV volt a munkahelye.
Egyébként inkább gratulálj a névnapjára (én is azt teszem)!
2/8 anonim válasza:
És miért akarna ő a TV-ben lenni? Ezer más dologgal is bekerülhet ha akar.
3/8 A kérdező kommentje:
dehogy kerülhet be, az opera senkit nem érdekel, viszont azt mindig bemondják, hogy ki született elsőként, és ennek farvizén mindig a figyelembe kerül
2016. dec. 31. 23:31
5/8 anonim válasza:
# 3/4 Időpont tegnap 23:31
Az opera elég sokakat érdekel ahhoz, hogy működjön Budapesten egy állami operaház. A senkit nem érdekel erős túlzás.
Ez maximum az Operaház reklámja lenne, nem a sajátja. De az se azért, mert "benne van a TV-ben". Ókovács nem celeb, nem sokat ér ilyen szempontból.
Ha te nem káderként, hanem tényleg művészként vezetsz egy intézményt (opera, cirkusz, balett, festék száradásának nézése), nem szeretnéd, hogy a "művészeted" fennmaradjon, vagy ismert legyen?
6/8 A kérdező kommentje:
de igen, de az emberek nagy része nem szereti az operát, ennyi erővel bármilyen intézmény vezetője megtehetné ezt
2017. jan. 1. 22:34
7/8 anonim válasza:
# 6/6 Időpont tegnap 22:34
Az szerintem ne az ő hibája legyen, hogy más intézmény nem csinál ilyet. :-)
8/8 anonim válasza:
Engem pl. teljesen hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!