A rendszerváltás óta ki volt a legrosszabb és legjobb miniszterelnöke az országnak?
Aki azzal a dumával akar jönni hogy senki nem volt jó az felejtse el és kímélje meg a kezét a fölösleges írástól.
Aki nem tudja az összes miniszterelnökünket annak itt egy kis segítség a választékról: [link]
Aki normálisan válaszol annak előre is köszönöm! :)
legjobbtól haladva : Bajnai > Antall > Horn > Gyurcsány > Boross > Medgyessy > Orbán
Első ötön lehet vitatkozni még a énbennem is.
Rossz kormányzásban csak az utolsó kettő számomra egyértelmű.
Megyó rossz osztogatása indította el az orbáni-pályára az országot.
Orbán meg szétverte mindazt a 26 évet amiért az áldozatokat hozta minden magyar, ha tud róla ha nem tudatosult is benne.
12-es
Eddigi legjobb válasz ami jött. Tetszik hogy nem fekete-fehéren látod a dolgokat hanem minden komrányzáshoz tudsz valamilyen érdemet felsorolni. Veled pedig abban értek egyet hogy a mostani Orbán a legrosszabb.
Jöhet a dislike újra.. hehe :D
de akkor ha már mások is csináltak sorrandet akkor én is megpróbálok.
1. Antall József vagy Horn Gyula
2. Horn Gyula vagy Antall József
3. Gyurcsány Ferenc
4. Bajnai Gordon
5. Boross Péter
6. Medgyessy Péter.
Az utolsók sem rossz szándékból, hanem aktivságuktól, ambíciójuktól függően hogy azok a talán közös vcélú jövő felé mennyire segítettek az adott helyzetekben.
De a hosszas kifejtésemből kiderül hogy egyébként egyik a másik nélkül nem ment volna sokra.
Szálasi Ferenc.
Tudom, ő nem a rendszerváltás után volt, de a XX.században ő volt a legkiválóbb vezetője az országnak.
Nagy szükség lenne rá.
14-es
És hol marad Názáreti Orbán Viktor, a sárkányok apja, az andalok és az elsők királya? Ő miért nincs a listádban? Mindenesetre köszönöm hogy te listát írtál! ;)
ja bocs , igazad van kihagytam.
ő a 8.-ik. azért amit a 12-esben leírtam.
# 12
"A teljes 8 év alatt csökkent a depriváció aránya."
Ez egész egyszerűen nem igaz. 2006 körül rengeteg család csúszott a létminimum alá. (Többek között mi is, mostanság jövünk csak ki belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!