Hogy szavazhatott majd' 1 millió ember az MSZP-re 2010-ben?
Teljesen mindegy melyik nagy pártot választod, ugyan úgy megvan a rossz oldala mindkettőnek és ugyan úgy nem akar egyik sem semmiben együttműködni a közös jövőért senkivel.
Innentől kezdve saját meggyőződés, hogy melyik pártra szavaz valaki. Mindig ugyan az az érv A és B párt ellen és mellett is.
Nem ugyanaz. Csak akkor, ha A és B is ugyanazt teszi. Ez azonban sose következik be.
Amúgy azt gondolom, aki ilyen kérdést tényleg komolyan tesz fel, annak még közelítőleg sem lehet elmagyarázni, miről is van szó. Ha pedig komolytalan, nem érdemel választ.
"Áder János köztársasági elnök aki Fidesz színeiben házelnök anno, sorolhatnám még.."
Egyet mondj aki itt a rendszerváltás óta nem pártból lett államfő (ez a mostani mondjuk nem az mert nincs állam már csak ország 5 éve...)
"Teljesen mindegy melyik nagy pártot választod, "
Jah "legföljebb" a számokban van néhány nulla eltérés a végén meg a pofátlanságban és gőgősségben meg a ki ha én nem vagyok a sz rházi. Milyen igaz...
Az én kérdésem, hogy miért szavaznak egyáltalán az emberek.
Többségben vannak már azok, akik komolytalannak vélik a politikát és úgy érzik a politikusaik (mindegyik) cserbenhagyta őket, és nem mennek szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!