Mit szóltok a karácsonyi Blaha Lujza téri ételosztáshoz? Ahhoz, hogy mondjuk volt aki 8 órát állt a sorban.
Meg volt aki vidékről utazott fel. Tudom idős bácsi nyilatkozta, de nem is anyagi szempontból durva, hanem ez sok energiába kerül. 8 órát állni a hidegben pedig szintén.. Ilyen van?
Egyetlen tál kaja pedig nem pótolja azt a tápanyagbevitelt amit néhány jó képességű felhasznált a 8 óra sorban álláshoz. Koldultak volna inkább, 8 óra alatt simán összejön annyi pénz, hogy sokkal többet ehet belőle az ember, mint ott.
Nem értem ezt az egészet. Baromi szürreálisnak tűnik.
Így a cikkel kiegészítve nem nagyon tudok mit hozzáfûzni. Talán csak annyit, hogy végtelenül abszurd, már-már tragikomikus ez az egész helyzet.
"volt aki vidékről utazott fel"
Mit nevezel "vidék"-nek?
Vidékre még a kék is busz is kijár!
Egyszer-kétszer rád férne a sok-sok napi parízer után a meleg étel utáni sóvárgás!
Ha utánna nézel, nem csak az egy tál ételről volt szó!
"A Blaha Lujza téri ételosztás képeivel újra azokra a szegényekre hivatkoznak - mármint a liberálisok -, akikért kormányon alig tettek valamit. Ez nem más, mint a hataloméhség nettó szociális demagógiája. Azt a középosztályt célozzák meg vele, amelynek a “Bokros-csomag” logikája szerint egy balliberális kormány szociálpolitikájának terheit viselnie kell(ene)."
Kiszelly Zoltán, Blaha Lujza téri liberális beetetés, 2016. december 28.
"Meg volt aki vidékről utazott fel."
Igen volt, egyik ismerősöm aki segített az ételosztásban mesélte hogy egy özvegy néni mondta hogy Kiskunlacházáról utazott fel (mivel idős így ingyen van neki a tömegközlekedés) és nem csak ételt kapott hanem ilyen csomagot amibe volt liszt meg tészta...hazavitte azt is. Tudta lesz ilyen, felutazott.
# 4
Én nem voltam kormányon, az biztos. És most már marhára elég ebből a liberális = Bokros, Gyurcsány, stb. szabályból, amit egyesek tolnak ezerrel. Ugyanis nem, a liberális nem azokkal az emberekkel egyenlő, akik nem Fideszes vezetők kormánytagok voltak 1990 óta. A szegénység felszámolásáért bizony a Fidesz sem tett, nem túl szép dolog visszamutogatni a 6 vagy több évvel korábbi kormányokra, hogy bezzeg ők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!