Mennyi a minimum fizetés? (Ami elegendő egy átlag ember szükségleteinek, [nem albérletben, hanem mondjuk panelban lakik és övé a lakás és nincsen családja, tehát se gyereke, se feleség, se ilyenek. Stb. ]) És miért annyi az annyi?
# 28/30 Időpont ma 22:31
Magyarul nem lehet kihozni a havi élelmezést ennyiből. Nem háborús időszak van, meg nem észak-korea.
Hát ami a pultban található az hús. De a 400Ft/kg-os párizsi is hús, csak nagyrésze húspótló (ez különböző térfogatnövelő és egyéb anyagokat jelölhet).
Egyébként Mo-n sokan így táplálkoznak. Nem?
Most ez olyan, hogy mit számítunk "szükségletnek".
Mondhatod azt hogy 60-70 ezerből is el lehet vegetálni kenyéren és vízen, meg télen jól felöltözve a szobában, úgy hogy soha nem mész sehova, nem leszel beteg, nem akarsz megtakarítást, se semmi egyéb igényed nincs csak ülsz és lélegzel mint egy növény.
Szerintem 120-150 amiből már korrektül el lehet lenni és keveset félre is tehetsz 1-1 nagyobb kiadásra.
250-300-ból meg már tudsz valamiféle belátható jövőt is tervezni, autó, nyaralás, stb.
Rövidtávon nem okoz leépülést, én egyszer egy hónap alatt csak 11000Ft [most kb 15k-18k között fogyasztok] ettem meg és nem volt semmi bajom, Kb. 10kg fogytam és kész. Még jobb volt az elmebeli képességeim. Rövidtávon (3-4 hónap évente még nem probléma, sőt a böjttel tisztul a szervezet a sok méreganyagtól.) Mondjuk munkától is függ, mivel ha valaki 18 órázik (naponta) akkor nyílván ajánlott felvinni 20k-ra legalább. (De az nem 70k keres, hanem olyan 150k, 200k is megkeresi. Hiszen ha kiszámoljuk:
18*22=396 óra egy hónapban. 396*600Ft = 237600Ft. (Mondjuk ez már nem teljesen hivatalos munkahely) Az apám így dolgozott 3-4 hónapot még 28 évesen és egy nap csak 3-4 májkrémes zsömlét evett + 1db multipezsgőtabletta. És később 5 év múlva sem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!