Hogyan lehet Orbán Viktort elérni, pl. e-mail-en?
Figyelt kérdés
Jó lenne vele elbeszélgetni, hogy amit csinál, az nem jó, hagyja abba. Nekem rengeteg jó ötletem van és másnak is. Végülis ez a demokrácia, hogy mindenki nyomhatja a süketelést és mindenkit meg kellene hallgatni. Mint amit mondot Sacha Kohen a diktátor filmben.2016. dec. 25. 19:19
1/8 anonim válasza:
Jaj de kis cuki vagy:)
Ez nem így működik, bocsi.
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, szeretnék neki boldog karácsonyt kívánni. Tavaly voltunk egy gyűlésen és nagyon kedves volt, közvetlen mindenkivel.
3/8 anonim válasza:
Csinálj yutyub csatornát, és címezd a videóüzit neki, hátha megnézi. Mivel te nem látod át a teljes helyzetét, ezért nem tudsz érdemi tanácsot adni neki.
4/8 anonim válasza:
Most gondoljunk bele, pártállástól függetlenül, legyen bárki a miniszterelnök:
Hány futóbolond lehet, aki valami hatalmas ötlettel akarná meggyőzni az aktuális kormányfőt? Ha maga Teréz anya reinkarnációja ülne ott, az sem lenne képes az összes levelet elolvasni.
Egyébként egyszer ismertem valakit, egy önjelölt feltalálót, aki valami az ő képzeletében élő részecskét fedezett fel, amitől azt várta, hogy forradalmasítja a fizikát. Rengeteg levéllel bombázta Orbánt (még az első miniszterelnöksége idején volt ez), kapott is udvariasan elutasító válaszokat - és erre marha büszke volt, hogy lám, "komolyan veszik".
8/8 anonim válasza:
Én a mocskoskommunistakelmultnyocevmagyarorszagjobbanteljesit@felcsutmail.stadion.info e-mail címen próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!