A magyarok milyen alapon mondják azt, hogy a menekültek/arabok/muszlimok kevésbé tisztelik a nőket? Ők talán jobbak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__8300251politika__kul..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__8306..
Csak tessék elolvasni pár választ itt.
És ezek a hím soviniszta emberek hőbörögnek leghangosabban a menekültek el, mert azok így meg úgy állnak a nőkhöz.
Nálunk ugyan nincs többnejűség, ez igaz. De más tekintetben nagyon hasonló a nőkkel kapcsolatos felfogás. Most lehet mondani a megkövezést, meg a megcsonkítást, de azért nálunk is előfordul, hogy a férj veri a feleségét vagy hogy megcsalás miatt megöli... Szóval... Ez azért vicces.
Semmivel sem vagyunk jobbak náluk, mégis a kormány úgy állítja be, mintha mi istenkirálycsászárok lennénk, ők meg valami alsóbbrendű létforma.
Hát igen.
Pakisztánban már 1988-ban volt női miniszterelnök. Nálunk, ha egy nő "pályázná meg" a posztot elküldenék a francba....
Na és most, ez a rettegett Pakisztán, ahol nőket gyilkolnak...
Egyébként meg a menekültek nem Pakisztánból jönnek, hanem Szíriából, Irakból, Jemenből, Afganisztánból, Afrikából, szóval ezt tök felesleges tovább bontogatni...
Engem mint not ez a kerdezo fele aljas gerinctelen hazudozas nagyon felhaborit hogy a magyar es muszlim tarsadalomban egyforma a nok helyzete. Hol lattal te olyat hogy magyar ferfiak tobb szazan tomegesen eroszakolnak meg egyetlen not a nyilt utcan???? Ez a felvetel egy szerencsetlen europai norol keszult, akin tobb szaz muszlim megy vegig bestialis modon:
https://www.youtube.com/watch?v=IpwON8OnZa0
Hol lattal te olyat hogy magyar ferfiak tomegesen zaklatnak noket az utcan mint itt:
https://www.youtube.com/watch?v=b02s-e6-zB4
Nezd mar meg te hazug troll hogy Magyarorszagon milyen jogai vannak egy nonek meg a muszlim orszagokba milyen jogai vannak! Az arcukat takarniuk kell, nem tanulhatnak, nem vezethetnek, a ferjuk engedelye neljul semmit se csinalhatnak, a youtube is tele van olyan olyan videokkal ahol noket NYILVANOSAN VEGEZNEK KI. Fel tudod ezeket fogni?? Hol van ilyen Magyarorszagon!
Es tudom hogy csak troll vagy, mert ez trollkodas ha nem latod a nok helyzetenek kulonbseget Europaban es a muszlim vilagban. Nem az a baj hogy DIREKT HAZUDSZ hanem hogy ezzel azon noknek az emleket gyalazod meg akik atestek mar akar muszlim nemi eroszakon vagy szexualis zaklatason. Oket gyalazod meg az aldozatokat ha nem ismered el ami tortent veluk!
SZEGYELLD MAGAD!
Ez akkor sem bizonyítja a Pakisztánt példaként felhozó válaszoló állításainak helytelenségét.
Kérdező, szerinted mi a nők helyzetét jobban felmérő adat? Az hogy mennyit köveznek meg évente, vagy az hogy történetesen akadt egy női miniszterelnök, akit nem mellékesen meg is gyilkoltak?
"ha egy nő "pályázná meg" a posztot elküldenék a francba"
Bizonyíték hiányában ez csak feltételezés. Semmit nem támaszt alá.
Jó.
Akkor leegyszerűsítem 1 bites szintre:
2 kérdés-sok válasz->válaszok között van hím soviniszta maszlag pl. nők kezébe a fakanál való.
Amikor menekültekről van szó, ezek az emberek kezdenek habzó szájjal üvölteni, hogy DE HÁT A NŐK...
Nem értem ezt az egész magyar társadalomra, de érzem az ellentmondást. Ti nem?
"Semmivel sem vagyunk jobbak náluk"
Beszélj a magad nevében.
Jaaaaj nem kell itt a lekezelő, egybitezős duma, jaj, nem kell drágám.
Tudom, most erkölcsi magaslatokban érzed magad, amiért sikerült megállapítanod, hogy a magyar férfiak közt is van, aki képes megölni és bántani a feleségét. Pfú, most aztán olyan okosságot mondtál, hogy mindjárt elhasalok.
Mielőtt ilyen témában véleményt nyilvánítasz, nem ártana tájékozódni és nem csak a pofikádat jártatni. Nem tudom melyik pizsamádban álmodtad, hogy a magyar nők, meg a közel keleti muszlim nők ugyanazon a sorson osztoznak, de hagy homályosítsalak fel pár dologról.
Az számomra teljesen egyértelmű, hogy muszlim közegben még életedben nem jártál (ó és ne jöjjön senki Törökországgal, nem bizony, nem ér, mert ott azért már elég jó a helyzet).
Nem tudom szoktad-e figyelni, hogy itt Magyarországon (ezen a csúnya hímsoviniszta Magyarországon) az utakon hány nő vezet kocsit. Javaslom, hogy egyszer ha ráérsz, akkor figyeld meg. Aztán egyszer menj ki pl Szaud-Arábiába és ott is figyeld meg hány nő vezet kocsit. Térdre borulunk előtted, ha csak egyet is találsz.
Ugyanez vonatkozik a ruhákra. Figyeld meg, hogy pl nyáron hány leány visel szoknyát és rövid nadrágot. Aztán menj ki Afganisztánba és ott is számold meg hány nő viseli ugyanezen ruhadarabokat.
Vagy például összeszámolhatnád,hogy ebben az országban, hány olyan eset volt, hogy gyerekként egy lányt hozzáadtak valami vén fószerhez az akarata ellenére. Meglepne ha csak egyet is találnál. Ellenben a közel keleten...hajjaj...
Nézd meg hány nő járkál egyedül az utcákon az országban, aztán nézd meg, hogy Szaud-Arábiában mennyi. Megdöbbentő lesz a látvány.
Vagy végeztess felmérést, hogy a magyar nők hány százalékát verték meg azért, mert nem takarta el az arcát meg a haját, mikor kilépett az utcára. Szintén érdekes eredményekre juthat az ember.
Tudtad egyébként, hogy pl a közel keleten egy nő véleménye pl a bíróságokon nem ér annyit, mint egy férfié? Ha egy férfi ellen kell valakinek tanúskodnia, akkor 1férfi=2 nő. Vagy 1férfi =4 nő? Na jó ezzel annyira nem vagyok tisztában, most lehet hülyeséget mondtam, de az egyik biztos.
Szálljál le drága a magas lóról, mert azt elismerjük, hogy a magyar férfiak is tudnak állatok lenni, de azt azért nem árt tudnod, hogyha itt egy pasi megöli a feleségét, akkor megy a böribe ágymelegítőnek, a közel keleten viszont teljesen elfogadott.
A muszlim nőket úgy kezelik, mint a fogyatékosokat, kiskorúságban tartják őket (iiiiigen, iiiigen tudjuk, száz éve még itthon is ez volt, igen, bizony) és igen...tulajdonképpen legális rabszolgák.
Szóval vegyél vissza és tájékozódj mielőtt kijelentesz ilyen marhaságokat.
Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!