Nagyon ciki ha tetszik Kunhalmi Ágnes?
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 23:44
21/28 anonim válasza:
Hát nem cuki? https://www.youtube.com/watch?v=QBxU3Wl3noA
22/28 anonim válasza:
"Most komolyan,mit esztek ezen a Dúró Dórán?
Elég átlagos...."
Kunhalmi is.
23/28 anonim válasza:
"Kunhalmi is."
Ő legalább nem jobbikos.
Nagyon taszító egy szélsőjobbos nő,nézzen ki akárhogy is.
Szerintem a nőiességgel teljesen ellentétes.
24/28 anonim válasza:
"Ő legalább nem jobbikos.
Nagyon taszító egy szélsőjobbos nő,nézzen ki akárhogy is.
Szerintem a nőiességgel teljesen ellentétes."
Kunhalmi meg maszopos. :D
Az legalább annyira ciki. :P
25/28 anonim válasza:
És mellesleg való, hogy a Dúró is átlagos nő, de ilyen Kunhalmiakat is lehet találni bőven, de azok legalább nem az mszp-vel járatják le magukat, de összességében kinézetre ugyanúgy átlagnő. :)
26/28 anonim válasza:
Átlagos? Inkább kifejezetten elég ronda. És amilyen pofákat vág... Te jó ég... olyan ostoba...
27/28 anonim válasza:
Én nem dicsekednék vele öreg! :D
Viszonylag fiatal kora ellenére közelebbi képeken eléggé lestrapáltnak tűnik az nagyon átlagos nő. Tudod, mint egy alig pár éves autó rengeteg km-rel. :)
Szerintem a pártjában sem az eszéért szerethetik. Bár a példaképénél, a botoxos "neeeeem lesz gáááázááááremeléééés" ledvainál azért tényleg jobb. :P
28/28 anonim válasza:
Hát, ha egyszer ketten úsznánk ki egy lakatlan szigetre, és ott kéne élnünk, nem mondom azt, hogy egy idő után nem keresném meg a lyukat rajta... Attól, hogy hülye, és rossz társaságba került, biológiailag biztosan működőképes maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!