Szerintetek az véletlen, hogy Orbán a napokban a 888-nak adott interjújában elmondta, hogy az egyik kedvenc filmje a Kényszerleszállás, és hogy, hogy nem tegnap este ezt adta le a TV2?
Figyelt kérdés
az hagyján, hogy az a film egy értékelhetetlen sz*tyok2016. dec. 17. 16:23
11/19 anonim válasza:
Túrórudi... neked aztán érdemes filmet gyártani:D mindegy miről szól, mindegy mi van benne, mindegy mennyire értelmes, de van benne egy jó segg:D hát gratulálok:D
12/19 A kérdező kommentje:
hát ja:D
2016. dec. 17. 18:57
13/19 anonim válasza:
Megmutatja a fideszesek átlag intelligenciáját. Állítólag még a baloldaliak butítják az embereket.
14/19 anonim válasza:
A film seggektől függetlenül is simán nézhető.
Viszont ne sikkadjon el a lényeg: 15-én egy félmondatban többek közt ezt a filmet is említi Orbán, mint kedvencet, 16-án meg leadja a TV2. Én nem nézek tévét, de most kíváncsiságból megnéztem, a port.hu-n 2 hétre előre megnézhető a csatorna kínálata. Nem beteges dolog ilyen kényszeresen keresni az összefüggést?
15/19 anonim válasza:
Szerintem volt előtte egy kinyitott műsorújság a stúdióban és rápillantott
16/19 A kérdező kommentje:
de egy olyan film nem nézhető, ahol egy utasszállító a hátán repül és eközben Washington legnagyobb nyugalommal beszélget:D
2016. dec. 17. 20:04
17/19 anonim válasza:
"Állítólag még a baloldaliak butítják az embereket."
Csak szeretnétek. Jó ideje már, hogy legfeljebb némi szánalmat érzünk irántatok.
18/19 anonim válasza:
Persze, mert a kurucinfo az aztán az értelmiségiek lapja, mi? Vagy talán atomfizikusok kommentelnek alá?
19/19 anonim válasza:
Valószínűleg az ott kommentelőkkel előbb kerülsz közös nevezőre, mint velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!