Mindenki emlegeti a bérkommentelőket. Tényleg létezik ilyen?
Bérkommentelők az Origon, a 444en, a 888on, de még itt a GYIKon is... Sokan emlegetik őket, de tényleg létezik ilyen?
Nekem elég valószínűtlennek tűnik, hogy egy kis netes fröcsögésért valakinek fizessenek..
Ahogy írták előttem inkább webshopoknál, üzleti dolgoknál van "bérkommentelő", aki pozitívan dicséri a terméket, oldalt.
Viszont az ilyen Origó, 444 és egyéb oldalakon nem bérkommentelők vannak, csak szimplán agyhalottak. Politikai kommentekért senki nem fizet, ott van elég hülye aki ingyen is csinálja a reklámot.
A webshopok és kereskedelemmel foglalkozó oldalak kommentjeit nem hasonlítanám a bérkommenteléshez. Nemrég a közlekedésben volt egy kérdés egy motoradalékról, a forgalmazó oldalán olyan kommentek voltak aminél még a google fordító is szebbet dob össze ha pandzsábiról fordítanál vele magyarra...
A politikai bérhülyék és a gazdasági haszonszerzésre szolgáló oldalak "álkommentjei" között szerintem bőven van eltérés, gyanítom ez utóbbit az oldal üzemeltetője nyomja bele, nem külső személy.
Sokan ezt mondják mindenre, amit nem értenek és más, mint amit addig ismertek.
Sokan pedig elvesztették a gerincüket, azt írnak (mondanak), amit diktálnak nekik. Ezeket nevezheted akár bérkommentelőknek (hiszen valami juttatást valóban kapnak érte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!