Hogyan jellemeznéd őket egy szóval?
tetszés szerint:
-arrogáns, nagyarcú
-túl liberális, gyengekezű, szemethunyó
-durva
-meglátjuk
Figyeld meg, most kapni fogsz min. négy, de inkább öt különböző leírást, aztán mindet leszavazzák és elkezdik szidni egymást, hogy "nem látsz a szemedtől, te hülye barom, hogy nem veszed észre, hogy..." meg hasonlók.
Már bocsi, de ennek a kérdésnek semmi értelme, mert nem fogsz rájuk objektív választ kapni.
Amúgy szerintem lényegében mind ugyanolyan. Demagóg emberek gyülekezete, akik bármit megtesznek azért, hogy megszerezzék a hatalmat. Ha kell, akkor alaptalan vádakkal is besározzák a másikat.
Mind ilyen. Úgyhogy inkább azt kéne nézni, hogy melyikük tesz egyáltalán valamit az országért, még akkor is ha mellette lop, csal és hazudik, mert mind ezt csinálja
MSZP: bűnöző (kollektívan)
Fidesz: gyerekes
Jobbik: igazságos
LMP: túl liberális
18:16-os vagyok.
Akkor szerintem:
FIDESZ: demokratikus, polgári
MSZP: oligarchikus, "tolvaj"
SZDSZ: oligarchikus, gyenge kezű
MDF: gerinctelen, elvekkel nem rendelkező
Jobbik: demagóg, önző, antidemokratikus
LMP: majd meglátjuk. Eddig nem mutattak sokat.
"Jobbik: demagóg, önző, antidemokratikus"
önző- magyarul aki dolgozik annak jobb legyen, aki nem az meg ne a dolgozókat húzza le
antidemokratikus- már bocs, de ez ekkora hülyeség. Semmi valóságalapja nincs, csak szeretik besározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!